Çanakkale Ruhu Gebze’de Yaşandı

Gebze 18.03.2018 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çanakkale Ruhu Gebze’de Yaşandı

Gebze’de Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü Gebze’de dua ve anmalarla kutlandı.

18  Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gebze’de sabah namazı ile başladı. Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker vatandaşlara bulgur çorbası ikram etti. Başkan Köşker, “Çanakkale Zaferi’nin 103.yılında bizlere bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizin ruhu için sabah namazında, dua’larda buluştuk, O günün menüsü bulgur çorbamızı paylaştık. Rabbim tüm Şehitlerimizin şehadetlerini mübarek, mekânlarını cennet eylesin inşallah.” dedi.     ÇELENKELER SUNULDU Çorba ikramının ardından Gebze Şehitliği’nde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Önder Kılıçarslan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gebze Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Gebze Belediye Başkanlığı ve Harp Malülu Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi çelenkleri Şehitlik Anıtına sunuldu.     DUALAR EDİLDİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı konuşmada, “Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istiklâli ve istikbali uğruna vatan, millet aşkıyla mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu. Başkan Köşker yaptığı konuşmanın ardından şehit yakınları ve gaziler ile birlikte şehitliği ziyaret ederek vatan için canlarını feda etmiş şehitlere dualar okudu. Başkan Köşker, “Rabbim şehadetlerini mübarek eylesin inşallah.” dedi.                
Gebze’de Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü Gebze’de dua ve anmalarla kutlandı.

18  Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gebze’de sabah namazı ile başladı. Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde kılınan sabah namazının ardında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker vatandaşlara bulgur çorbası ikram etti. Başkan Köşker, “Çanakkale Zaferi’nin 103.yılında bizlere bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizin ruhu için sabah namazında, dua’larda buluştuk, O günün menüsü bulgur çorbamızı paylaştık. Rabbim tüm Şehitlerimizin şehadetlerini mübarek, mekânlarını cennet eylesin inşallah.” dedi.

 

 

ÇELENKELER SUNULDU

Çorba ikramının ardından Gebze Şehitliği’nde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Önder Kılıçarslan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gebze Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Gebze Belediye Başkanlığı ve Harp Malülu Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi çelenkleri Şehitlik Anıtına sunuldu.

 

 

DUALAR EDİLDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptığı konuşmada, “Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istiklâli ve istikbali uğruna vatan, millet aşkıyla mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu. Başkan Köşker yaptığı konuşmanın ardından şehit yakınları ve gaziler ile birlikte şehitliği ziyaret ederek vatan için canlarını feda etmiş şehitlere dualar okudu. Başkan Köşker, “Rabbim şehadetlerini mübarek eylesin inşallah.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.