Canınız sağolsun çocuklar 0-1

Spor 03.01.2019 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Canınız sağolsun çocuklar 0-1

Genç ve tecrübesi az oyunculardan kurulu kadrosuna karşın 1.Küme C Grubu’nda önemli başarılara imza atan Darıca Martıspor, şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta evinde lider Maşukiyespor’a 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

1. Amatör Lig C Grubu’nda sezonun final değeri taşıyan maçı Gebze Metin Oktay Stadı’ndaydı. Maç öncesi 2 puan farkla liderliğini elinde bulunan Maşukiyespor ile ikinci sıradaki Darıca Kültür ve Martı arasındaki nefes kesen maçı Gökhan Özdin’in golü ile 1-0 kazanan Maşukiyespor, bitime 2 hafta kala rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Maşukiyespor’a şampiyon olması için kalan 2 maçta 1 puan yeterli olacak. DARICA ÇOK İYİ BAŞLADI Soğuk havada oynanan maçı Mehmet Güngör, Burak Celep ve Fatih Özbek hakem üçlüsü yönetti. Maça Darıca Martıspor çok iyi başladı. 22’de Halil İbrahim’in sağ çaprazdan çektiği şutu günün yıldızı kaleci Batuhan son anda çıkardı. 26’da Martıspor’da Cem sağdan etkili geldi, ortasında Maşukiyespor savunması topu kale ağzından uzaklaştırdı. 28’de Darıca Martı’da Enes, kaleci Batuhan ile karşı karşıya kaçırdı. Enes’in aşırtma vuruşunda Batuhan’ı geçemedi.  GOLÜ GÖKHAN ÖZDİN  41’de Maşukiye’de Mertcan’ın şutunda Akın topu soluna uzanarak çıkardı. 43’te Maşukiye golü buldu. Samet İrkit’in ortasında Burak topu kafa ile Gökhan’a indirdi. Gökhan Özdin ceza sahası önünden çektiği şut sonrası sağdan topu filelerle buluşturdu. (0-1) 1 dakika sonra Maşukiye’de Mertcan akıl almaz bir gol kaçırdı ve devre 0-1 sona erdi.
Genç ve tecrübesi az oyunculardan kurulu kadrosuna karşın 1.Küme C Grubu’nda önemli başarılara imza atan Darıca Martıspor, şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta evinde lider Maşukiyespor’a 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

1. Amatör Lig C Grubu’nda sezonun final değeri taşıyan maçı Gebze Metin Oktay Stadı’ndaydı. Maç öncesi 2 puan farkla liderliğini elinde bulunan Maşukiyespor ile ikinci sıradaki Darıca Kültür ve Martı arasındaki nefes kesen maçı Gökhan Özdin’in golü ile 1-0 kazanan Maşukiyespor, bitime 2 hafta kala rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Maşukiyespor’a şampiyon olması için kalan 2 maçta 1 puan yeterli olacak.

DARICA ÇOK İYİ BAŞLADI

Soğuk havada oynanan maçı Mehmet Güngör, Burak Celep ve Fatih Özbek hakem üçlüsü yönetti. Maça Darıca Martıspor çok iyi başladı. 22’de Halil İbrahim’in sağ çaprazdan çektiği şutu günün yıldızı kaleci Batuhan son anda çıkardı. 26’da Martıspor’da Cem sağdan etkili geldi, ortasında Maşukiyespor savunması topu kale ağzından uzaklaştırdı. 28’de Darıca Martı’da Enes, kaleci Batuhan ile karşı karşıya kaçırdı. Enes’in aşırtma vuruşunda Batuhan’ı geçemedi. 

GOLÜ GÖKHAN ÖZDİN 

41’de Maşukiye’de Mertcan’ın şutunda Akın topu soluna uzanarak çıkardı. 43’te Maşukiye golü buldu. Samet İrkit’in ortasında Burak topu kafa ile Gökhan’a indirdi. Gökhan Özdin ceza sahası önünden çektiği şut sonrası sağdan topu filelerle buluşturdu. (0-1) 1 dakika sonra Maşukiye’de Mertcan akıl almaz bir gol kaçırdı ve devre 0-1 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.