ÇAYIROVA AK KADINLAR 8 MART’A HAZIR!

Çayırova 05.03.2015 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÇAYIROVA AK KADINLAR 8 MART’A HAZIR!

Çayırova Ak Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde geniş kapsamlı bir program hazırladı.

Program dahilinde hasta ve yaşlı kadın ziyaretlerinin yanı sıra, konferans, halk oyunları gösterisi ve Türk halk müziği konseri gerçekleştirilecek. ZİYARETLERİN İLK DURAĞI KADIN SIĞINMA EVİ OLACAK... 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliklerine yönelik hazırlıklarla ilgili bir açıklama yapan Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Hacer Banu Çürüksulu Demir bu anlamlı günü en iyi şekilde vurgulamak ve en güzel etkinlikleri yapmak için sıkı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Çürüksulu Demir ‘’Özellikle kadına yönelik şiddetin sıkça konuşulduğu şu günlerde 8 Mart daha da fazla önem kazanmıştır. Hem bir anne, hem de iş yaşamında yer alması nedeniyle kadınlarımız ailenin temel taşı konumundadır. Kadınımızı kendi hakları ve bu hakların kazanımı konusunda desteklemek, kadınlarımızın ve analarımızın hak ettikleri değere sahip olmalarını sağlamak yalnızca kadınlarımızın sorumluluğuna bırakılamayacak kadar önemlidir. Bu konu toplumsal bir sorumluluktur ve toplumun her kesiminin çıkarınadır. Bu bilinçle toplumsal duyarlılığımızın artarak devam edeceğine olan inancımız sonsuzdur. Türk gelenek örf ve adetlerinde hak ettiği yeri almış olmasına karşın zamanla yıpratılıp değiştirilerek kadını ikinci plana atan anlayışla mücadele etmek asli görevlerimizin başında gelmektedir.  ÇÜRÜKSULU DEMİR PANELE DAVET ETTİ 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizle bir nebze de olsa bu konuları gündeme taşımak kadınlarımızı bilinçlendirmek istiyoruz. Etkinliklerimiz çerçevesinde Belediye Başkanımız Şevki Demirci ve Ak Parti İlçe Başkanımız Zafer Kılıç’ın da katılımı ile ilçemiz sınırlarında yer alan kadın sığınma evine, yaşlı ve hasta kadınlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Ziyaretlerimizin ardından saat 14:00’da Belediye Kültür Salonunda Eğitimci Elif Seyhan’ın katılacağı “Kadının toplumdaki yeri, görev ve sorumlulukları” konulu panelimizi gerçekleştireceğimiz bu günde ayrıca folklor gösterileri ve Türk Halk Müziği etkinliğimiz de yer alacaktır. Teşkilatımız olarak tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutluyor, programımıza katılımlarını bekliyoruz.” dedi.
Çayırova Ak Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde geniş kapsamlı bir program hazırladı.

Program dahilinde hasta ve yaşlı kadın ziyaretlerinin yanı sıra, konferans, halk oyunları gösterisi ve Türk halk müziği konseri gerçekleştirilecek.

ZİYARETLERİN İLK DURAĞI KADIN SIĞINMA EVİ OLACAK...

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliklerine yönelik hazırlıklarla ilgili bir açıklama yapan Çayırova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Hacer Banu Çürüksulu Demir bu anlamlı günü en iyi şekilde vurgulamak ve en güzel etkinlikleri yapmak için sıkı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Çürüksulu Demir ‘’Özellikle kadına yönelik şiddetin sıkça konuşulduğu şu günlerde 8 Mart daha da fazla önem kazanmıştır. Hem bir anne, hem de iş yaşamında yer alması nedeniyle kadınlarımız ailenin temel taşı konumundadır. Kadınımızı kendi hakları ve bu hakların kazanımı konusunda desteklemek, kadınlarımızın ve analarımızın hak ettikleri değere sahip olmalarını sağlamak yalnızca kadınlarımızın sorumluluğuna bırakılamayacak kadar önemlidir. Bu konu toplumsal bir sorumluluktur ve toplumun her kesiminin çıkarınadır. Bu bilinçle toplumsal duyarlılığımızın artarak devam edeceğine olan inancımız sonsuzdur. Türk gelenek örf ve adetlerinde hak ettiği yeri almış olmasına karşın zamanla yıpratılıp değiştirilerek kadını ikinci plana atan anlayışla mücadele etmek asli görevlerimizin başında gelmektedir. 

ÇÜRÜKSULU DEMİR PANELE DAVET ETTİ

8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizle bir nebze de olsa bu konuları gündeme taşımak kadınlarımızı bilinçlendirmek istiyoruz. Etkinliklerimiz çerçevesinde Belediye Başkanımız Şevki Demirci ve Ak Parti İlçe Başkanımız Zafer Kılıç’ın da katılımı ile ilçemiz sınırlarında yer alan kadın sığınma evine, yaşlı ve hasta kadınlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Ziyaretlerimizin ardından saat 14:00’da Belediye Kültür Salonunda Eğitimci Elif Seyhan’ın katılacağı “Kadının toplumdaki yeri, görev ve sorumlulukları” konulu panelimizi gerçekleştireceğimiz bu günde ayrıca folklor gösterileri ve Türk Halk Müziği etkinliğimiz de yer alacaktır. Teşkilatımız olarak tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü şimdiden kutluyor, programımıza katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.