ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN AİLELERE ÇOCUK İLETİŞİMİ SEMİNERİ

Çayırova 23.11.2016 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDEN AİLELERE ÇOCUK İLETİŞİMİ SEMİNERİ

Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Uzman Psikolog Fulya Kızıldağ eşliğinde Anne-Baba-Çocuk İletişimi üzerine Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere Çayırova halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çayırova Belediyesi her yıl düzenli olarak Kültür ve Sanat Etkinliklerini gerçekleştirmekte; seminerler, tiyatro gösterileri ve söyleşilerle de her kesime ve her yaş gurubunu dikkate alarak hizmetlerini sürdürmektedir. Uzman Psikolog Fulya Kızıldağ tarafından gerçekleştirilen seminer “Annem Beni Anlamıyor. Babam Beni Duymuyor.” Sloganıyla büyük ilgi çekmiş; anne ve babalarımızın çocuklarıyla olan iletişim sorunlarını çözmelerinde büyük fayda sağlamıştır. İletişim Nedir? – Temel Aile Gereksinimleri-  Sağlıklı ve Etkili İletişim Yöntemleri- Aile Nedir? – İletişim Önerileri –Kardeşler Arası İletişim ve Eşler Arası İletişim başlıkları altından verilen seminer, katılımcılarımızın cevaplarını  aradıkları bir çok sorunu  cevabını bulmalarına yardımcı olmuştur. Sağlıklı iletişim kurma yöntemleri konusunda  aydınlandıklarını, çocukları ile olan sorunlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini, eşler arasındaki iletişimin aile içinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu ve bu süreçten sonra izleyebilecekleri bir yol olduğunu daha iyi idrak eden katılımcılar başta Başkan Şevki Demirci olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Başkan DEMİRCİ ; “ Velilerimize, ailelerimize yönelik benzer  çalışmaları hız kesmeden sürdürmektedir. Çocuklarımız ve annelerimiz önceliklerimiz arasında olmakla birlikte Çayırova’da  eğitim kültür ve sosyal anlamda da her eve dokunabilmek hedeflerimiz arasındadır. Semt Konağı projelerimizle uzun mesafeleri kısaltarak çok yol aldık. Bununla birlikte  Çayırova’nın en büyük eksiklerinden biri olan Kültür Merkezi ve Kültür Park projelerimizin startını verdik. Projelerimiz hayat bulduktan sonra ilçedeki kültür sanat faaliyetleri, daha kaliteli ortamlarda, daha farklı etkinlik takvimleriyle siz değerli Çayırovalıların hizmetinde olacak.” Şeklinde görüşlerini aktardı.  
Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Uzman Psikolog Fulya Kızıldağ eşliğinde Anne-Baba-Çocuk İletişimi üzerine Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere Çayırova halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çayırova Belediyesi her yıl düzenli olarak Kültür ve Sanat Etkinliklerini gerçekleştirmekte; seminerler, tiyatro gösterileri ve söyleşilerle de her kesime ve her yaş gurubunu dikkate alarak hizmetlerini sürdürmektedir. Uzman Psikolog Fulya Kızıldağ tarafından gerçekleştirilen seminer “Annem Beni Anlamıyor. Babam Beni Duymuyor.” Sloganıyla büyük ilgi çekmiş; anne ve babalarımızın çocuklarıyla olan iletişim sorunlarını çözmelerinde büyük fayda sağlamıştır. İletişim Nedir? – Temel Aile Gereksinimleri-  Sağlıklı ve Etkili İletişim Yöntemleri- Aile Nedir? – İletişim Önerileri –Kardeşler Arası İletişim ve Eşler Arası İletişim başlıkları altından verilen seminer, katılımcılarımızın cevaplarını  aradıkları bir çok sorunu  cevabını bulmalarına yardımcı olmuştur. Sağlıklı iletişim kurma yöntemleri konusunda  aydınlandıklarını, çocukları ile olan sorunlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini, eşler arasındaki iletişimin aile içinde ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu ve bu süreçten sonra izleyebilecekleri bir yol olduğunu daha iyi idrak eden katılımcılar başta Başkan Şevki Demirci olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan DEMİRCİ ; “ Velilerimize, ailelerimize yönelik benzer  çalışmaları hız kesmeden sürdürmektedir. Çocuklarımız ve annelerimiz önceliklerimiz arasında olmakla birlikte Çayırova’da  eğitim kültür ve sosyal anlamda da her eve dokunabilmek hedeflerimiz arasındadır. Semt Konağı projelerimizle uzun mesafeleri kısaltarak çok yol aldık. Bununla birlikte  Çayırova’nın en büyük eksiklerinden biri olan Kültür Merkezi ve Kültür Park projelerimizin startını verdik. Projelerimiz hayat bulduktan sonra ilçedeki kültür sanat faaliyetleri, daha kaliteli ortamlarda, daha farklı etkinlik takvimleriyle siz değerli Çayırovalıların hizmetinde olacak.” Şeklinde görüşlerini aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.