ÇAYIROVA’DA HAYIRLI GÜN

Çayırova 14.12.2015 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA’DA HAYIRLI GÜN

"Çayırova İHH Gönüllüleri buluşuyor" programına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Ayaz ve Recep Demir’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmasını Gebze İHH Başkanı Turgut Veyisoğlu yaptı. Veyisoğlu 8 aylık temsilcilik faaliyetleri ile bilgilendirme yaptı. Ardından slayt sunumu ile devam eden programda patlamış mısır satarak önemli bir hayır tutarı toplayan iki kardeşin tanıtımı da gerçekleşti. Başka bir ilkokul öğrencisinin annesinin terzi atölyesinde yaptığı hediyelik eşyaları satarak yine hayırda kullanmasından dolayı kendisine hediye sunumu da programda yer aldı. Genel Merkez Yöneticisi Yetim Birimi Sorumlusu Reşat Beşer  yurtdışı programlarına ilişkin geniş bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Program sonunda açılan standlara yoğun ilgi gösteren davetliler dernek adına önemli bir hayır bedelinde bulundular.  

"Çayırova İHH Gönüllüleri buluşuyor" programına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Ayaz ve Recep Demir’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmasını Gebze İHH Başkanı Turgut Veyisoğlu yaptı. Veyisoğlu 8 aylık temsilcilik faaliyetleri ile bilgilendirme yaptı. Ardından slayt sunumu ile devam eden programda patlamış mısır satarak önemli bir hayır tutarı toplayan iki kardeşin tanıtımı da gerçekleşti. Başka bir ilkokul öğrencisinin annesinin terzi atölyesinde yaptığı hediyelik eşyaları satarak yine hayırda kullanmasından dolayı kendisine hediye sunumu da programda yer aldı.

Genel Merkez Yöneticisi Yetim Birimi Sorumlusu Reşat Beşer  yurtdışı programlarına ilişkin geniş bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Program sonunda açılan standlara yoğun ilgi gösteren davetliler dernek adına önemli bir hayır bedelinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.