ÇAYIROVA KIZILAY HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADI!

Çayırova 07.11.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA KIZILAY HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADI!

29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası Türkiye genelinde olduğu gibi Çayırova ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Kızılay’ın başarılı ilçeleri arasında gösterilen Çayırova Kızılay şubesi Kızılay haftası münasebetiyle düzenlediği programlarla da göz doldurdu.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM Türk Kızılay’ı Çayırova şubesinin düzenlediği programa; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Milli eğitim ilçe müdürü Şener Doğan, Çayırova belediye başkan yardımcısı Fikriye Çelik, şube müdürleri, Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimi, Kızılay şubesi Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Fatih Yeşilkaya ve yöneticiler katıldı. ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİLER 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında sokaklarda nöbet tutan vatandaşlara büyük hizmetler yaparak her zaman ülke vatandaşının yanında olmayı başaran Kızılay Çayırova şubesi yetkilileri Kızılay Haftasında okullarda ve çeşitli alanlarda düzenledikleri programlarla hem öğrencileri hem de vatandaşları bilgilendirdiler. 29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası dolayısıyla, Kızılay Çayırova şubesi Güzeltepe Akçakoca İlköğretim Okulunda  program düzenledi. Düzenlenen programda öğrencilere yönelik bilgilendirme yapıldı. Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu Kızılay haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, “geçmişten bugünümüze kadar dünyanın her yerinde insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılay’ı Allah’ın izniyle bundan sonrada ülkemizde olduğu gibi bütün dünyada ihtiyaç sahiplerinin, Mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam edecektir” dedi.  
29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası Türkiye genelinde olduğu gibi Çayırova ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Kızılay’ın başarılı ilçeleri arasında gösterilen Çayırova Kızılay şubesi Kızılay haftası münasebetiyle düzenlediği programlarla da göz doldurdu.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Türk Kızılay’ı Çayırova şubesinin düzenlediği programa; Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Milli eğitim ilçe müdürü Şener Doğan, Çayırova belediye başkan yardımcısı Fikriye Çelik, şube müdürleri, Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimi, Kızılay şubesi Çayırova ilçe gençlik kolları başkanı Fatih Yeşilkaya ve yöneticiler katıldı.

ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİLER

15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında sokaklarda nöbet tutan vatandaşlara büyük hizmetler yaparak her zaman ülke vatandaşının yanında olmayı başaran Kızılay Çayırova şubesi yetkilileri Kızılay Haftasında okullarda ve çeşitli alanlarda düzenledikleri programlarla hem öğrencileri hem de vatandaşları bilgilendirdiler. 29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası dolayısıyla, Kızılay Çayırova şubesi Güzeltepe Akçakoca İlköğretim Okulunda  program düzenledi. Düzenlenen programda öğrencilere yönelik bilgilendirme yapıldı. Kızılay Çayırova şube başkanı Halil Keskinoğlu Kızılay haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, “geçmişten bugünümüze kadar dünyanın her yerinde insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılay’ı Allah’ın izniyle bundan sonrada ülkemizde olduğu gibi bütün dünyada ihtiyaç sahiplerinin, Mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam edecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.