ÇAYIROVA MECLİSİ SAKİN GEÇTİ!

Çayırova 01.12.2016 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVA MECLİSİ SAKİN GEÇTİ!

Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin’in başkanlığında gerçekleşti.

  Çayırova Meclisi’nin 2016 yılı son meclisi bugün Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin’in başkanlığında gerçekleşirken, meclis toplantısı çok sakin geçti. 5 gündem maddesi ile gerçekleşen toplantı da açılış konuşmasını yapan Orhan Keskin, “şehitlere, Adana Aladağ’da gerçekleşen yangında ölen öğrencilere ve CHP Çayırova Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın ölen babasın rahmet dileyerek başladı. ATATÜRK’Ü ANLAYAN YOK CHP Çayırova Genel Sözcüsü Halis Koç, Adana Aladağ’da yangın sonucu ölen çocukların ardından “Çayırova’da bulunan yurtlar denetleniyor mu?, Özel ve kamuya ait kaç yurt var?” diye sordu. Küba Lideri Fidel Castro’yu da unutmayarak onunla ilgili konuşan Koç, “Atatürk’ün yaptıklarını ben yapamazdım” diye söyleyen Küba Lideri Fidel Castro için, Küba Lideri bile Atatürk’ü anlayıp onun gibi davranırken, ülkemizde maalesef Atatürk’ü anlayan yok.” Dedi. “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki yolların yapımında set çekerken vatandaşı hiç düşündünüz mü?” Diye soran Koç’a cevaben Keskin, “duvarların yüksek olduğunu bizde Büyükşehir Belediyesine ilettik, bizim ilettiğimiz kadarıyla yapılan çalışmalarda setler biraz daha aşağı indirildi ama oraya daha fazla yapılacak bir şey yok” dedi. 2 YENİ PARK’A İSİM VERİLECEK Yenimahalle’de yeni yapılan parka bir önceki dönem muhtarlık yapan  ve rahatsızlığı dolayısıyla görevini bırakan Hamza Polat’ın isminin verilmesi karar verildi. Bunun yanı sıra Akse Mahallesi’nde yeni yapılan bir parka da Aşık Veysel Parkı ismini verilmesine karar verildi. Meclis toplantısının bitiminde bir sonraki dönem meclisinin 03 Ocak 2017’de yapılmasına karar verildi.  
Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Meclisi Toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin’in başkanlığında gerçekleşti.

 

Çayırova Meclisi’nin 2016 yılı son meclisi bugün Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin’in başkanlığında gerçekleşirken, meclis toplantısı çok sakin geçti. 5 gündem maddesi ile gerçekleşen toplantı da açılış konuşmasını yapan Orhan Keskin, “şehitlere, Adana Aladağ’da gerçekleşen yangında ölen öğrencilere ve CHP Çayırova Meclis Üyesi Abdülkadir Honça’nın ölen babasın rahmet dileyerek başladı.

ATATÜRK’Ü ANLAYAN YOK

CHP Çayırova Genel Sözcüsü Halis Koç, Adana Aladağ’da yangın sonucu ölen çocukların ardından “Çayırova’da bulunan yurtlar denetleniyor mu?, Özel ve kamuya ait kaç yurt var?” diye sordu. Küba Lideri Fidel Castro’yu da unutmayarak onunla ilgili konuşan Koç, “Atatürk’ün yaptıklarını ben yapamazdım” diye söyleyen Küba Lideri Fidel Castro için, Küba Lideri bile Atatürk’ü anlayıp onun gibi davranırken, ülkemizde maalesef Atatürk’ü anlayan yok.” Dedi.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki yolların yapımında set çekerken vatandaşı hiç düşündünüz mü?” Diye soran Koç’a cevaben Keskin, “duvarların yüksek olduğunu bizde Büyükşehir Belediyesine ilettik, bizim ilettiğimiz kadarıyla yapılan çalışmalarda setler biraz daha aşağı indirildi ama oraya daha fazla yapılacak bir şey yok” dedi.

2 YENİ PARK’A İSİM VERİLECEK

Yenimahalle’de yeni yapılan parka bir önceki dönem muhtarlık yapan  ve rahatsızlığı dolayısıyla görevini bırakan Hamza Polat’ın isminin verilmesi karar verildi. Bunun yanı sıra Akse Mahallesi’nde yeni yapılan bir parka da Aşık Veysel Parkı ismini verilmesine karar verildi.

Meclis toplantısının bitiminde bir sonraki dönem meclisinin 03 Ocak 2017’de yapılmasına karar verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.