ÇAYIROVALI AK GENÇLER PROTOKOL ZİYARETİNDE!

21.01.2016 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇAYIROVALI AK GENÇLER PROTOKOL ZİYARETİNDE!

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İbrahim Güler ve beraberindeki heyet protokol ziyareti yaptı. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İbrahim Güler önceki gün bölgedeki dernek başkanları ve işadamlarına ziyarette bulundu.

TÜKSİAD’A ZİYARET Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak TÜKSİAD Dernek Başkanı Nurettin Aslantürk ‘ü ziyaret eden Güler şunları söyledi “Öncelikle yeni tebliğ edilen göreviniz hayırlı olsun. Dernekler de ve diğer kurumlarda taze kan her zaman gereklidir. İnanıyoruz ki başarılı olacaksınız.” Dedi. Arslantürk ise ziyaretlerinden ötürü AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Başarı için çalışmak gerekir çok çalışıp TÜKSİAD’ı arkadaşlarımızla daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” Dedi. Arslantürk’e ziyaretin ardından bölgenin tanınan iş adamlarından Kamuran Akbay'a da nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları burada da bilgi alışverişinde bulunduktan sonra AK Parti Kocaeli Halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı Abdullah Osman Ural'la da görüşüp bilgi alışverişinde bulundu.
AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İbrahim Güler ve beraberindeki heyet protokol ziyareti yaptı. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İbrahim Güler önceki gün bölgedeki dernek başkanları ve işadamlarına ziyarette bulundu.

TÜKSİAD’A ZİYARET

Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak TÜKSİAD Dernek Başkanı Nurettin Aslantürk ‘ü ziyaret eden Güler şunları söyledi “Öncelikle yeni tebliğ edilen göreviniz hayırlı olsun. Dernekler de ve diğer kurumlarda taze kan her zaman gereklidir. İnanıyoruz ki başarılı olacaksınız.” Dedi.

Arslantürk ise ziyaretlerinden ötürü AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Başarı için çalışmak gerekir çok çalışıp TÜKSİAD’ı arkadaşlarımızla daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.” Dedi.

Arslantürk’e ziyaretin ardından bölgenin tanınan iş adamlarından Kamuran Akbay'a da nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları burada da bilgi alışverişinde bulunduktan sonra AK Parti Kocaeli Halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı Abdullah Osman Ural'la da görüşüp bilgi alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.