Çayırova’da 2017 Sabırsızlığı

Çayırova 29.03.2016 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da 2017 Sabırsızlığı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçeye sınıf atlatarak vizyon projelerine bir yenisini daha ekliyor. Proje çalışmaları şekillenen Çayırova Kültür Merkezi’nde ihale hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl inşaatına başlanacak projenin 2017’de hizmete girmesi hedefleniyor.

Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi 750 kişilik oturma kapasitesiyle ilin en büyük Kültür Salonuna sahip olacak. Çift katlı izleyici locasına sahip tesis, en büyük salon ünvanını Osman Hamdi Bey Salonundan alacak. Tam Teşekküllü Sosyal ve Kültürel Kompleks Yenimahalle girişinde okullar bölgesinde yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek tesiste Kültür Salonunun yanı sıra 500 ve 250 kişilik iki adet Nikah Salonu yer alacak. İlçenin yıllardır konuşulan ve en önemli ihtiyaçlarından olan Nikah Salonlarının yanı sıra daha küçük çaplı programlar için de 80 kişilik Konferans Salonu da proje kapsamında hayata geçirilecek. 470 Kişilik 4 Sinema Salonu 2 tanesi 130’ar, 2 tanesi de 105’er kişilik toplam 470 kişi kapasiteli 4 adet modern cep sineması, proje bünyesinde yer alan bir diğer önemli ögeyi oluşturuyor. Bu sayede ülkede vizyona giren en yeni filmler aynı anda dört farklı sinemanın izlenebildiği modern salonda Çayırovalı izleyicilerle buluşacak. Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi ve Gençlik Merkezi Proje Kapsamında Başkan Demirci’nin özek önem verdiği ve büyük yatırımlarla destekleyerek Çayırova’nın 9 mahallesinde konumlandırmayı hedeflediği Anne-Çocuk Kulübü ve Bilgievide Kültür Merkezi bünyesinde yer alacak. Okul öncesinden üniversiteye hazırlık safhasına kadar çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte ücretsiz hizmet aldığı eğitim birimleri için 3 farklı katta toplam 2000 metrekare yer ayrıldı. Proje ilçenin en yoğun nüfusa sahip iki mahallesi olan Çayırova ve Yenimahalle de belediyenin eğitim tesisi ihtiyacını giderecek. 20.000 Metrekare Kapalı Alan-7.000 Metrekare Kapalı Otopark 2 bodrum katında yaklaşık 7.000 metrekare alana sahip 500 araçlık otoparkı olan projede her ayrıntı titizlikle değerlendirildi. 4 katlı proje toplam 20.000 metrekare alanıyla göz dolduruyor. İstanbul ve İzmit yönünden Çayırova’ya girişte D-100 ve Tem bağlantı yolu ve Yenimahalle kavşağında müstesna konumuyla adeta ilçenin vitrinini, vizyonunu oluşturacak proje, şehrin siluetinde yerini alacak. 
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçeye sınıf atlatarak vizyon projelerine bir yenisini daha ekliyor. Proje çalışmaları şekillenen Çayırova Kültür Merkezi’nde ihale hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl inşaatına başlanacak projenin 2017’de hizmete girmesi hedefleniyor.

Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi 750 kişilik oturma kapasitesiyle ilin en büyük Kültür Salonuna sahip olacak. Çift katlı izleyici locasına sahip tesis, en büyük salon ünvanını Osman Hamdi Bey Salonundan alacak.

Tam Teşekküllü Sosyal ve Kültürel Kompleks

Yenimahalle girişinde okullar bölgesinde yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek tesiste Kültür Salonunun yanı sıra 500 ve 250 kişilik iki adet Nikah Salonu yer alacak. İlçenin yıllardır konuşulan ve en önemli ihtiyaçlarından olan Nikah Salonlarının yanı sıra daha küçük çaplı programlar için de 80 kişilik Konferans Salonu da proje kapsamında hayata geçirilecek.

470 Kişilik 4 Sinema Salonu

2 tanesi 130’ar, 2 tanesi de 105’er kişilik toplam 470 kişi kapasiteli 4 adet modern cep sineması, proje bünyesinde yer alan bir diğer önemli ögeyi oluşturuyor. Bu sayede ülkede vizyona giren en yeni filmler aynı anda dört farklı sinemanın izlenebildiği modern salonda Çayırovalı izleyicilerle buluşacak.

Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi ve Gençlik Merkezi Proje Kapsamında

Başkan Demirci’nin özek önem verdiği ve büyük yatırımlarla destekleyerek Çayırova’nın 9 mahallesinde konumlandırmayı hedeflediği Anne-Çocuk Kulübü ve Bilgievide Kültür Merkezi bünyesinde yer alacak. Okul öncesinden üniversiteye hazırlık safhasına kadar çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte ücretsiz hizmet aldığı eğitim birimleri için 3 farklı katta toplam 2000 metrekare yer ayrıldı. Proje ilçenin en yoğun nüfusa sahip iki mahallesi olan Çayırova ve Yenimahalle de belediyenin eğitim tesisi ihtiyacını giderecek.

20.000 Metrekare Kapalı Alan-7.000 Metrekare Kapalı Otopark

2 bodrum katında yaklaşık 7.000 metrekare alana sahip 500 araçlık otoparkı olan projede her ayrıntı titizlikle değerlendirildi. 4 katlı proje toplam 20.000 metrekare alanıyla göz dolduruyor. İstanbul ve İzmit yönünden Çayırova’ya girişte D-100 ve Tem bağlantı yolu ve Yenimahalle kavşağında müstesna konumuyla adeta ilçenin vitrinini, vizyonunu oluşturacak proje, şehrin siluetinde yerini alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.