Çayırova'da 50 bin TL'lik cep telefonu çaldılar!

Çayırova 03.03.2016 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova'da 50 bin TL'lik cep telefonu çaldılar!

Çayırova'da meydana gelen hırsızlık olayıda Vodafone bayiisine giren 3 maskeli hırsız işyerinden 50 binTL değerinde cep telefonu, bilgisayar ve kasada bulunan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı.

Olay Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan Astel  Vodafone Bayii'nde meydana geldi. Önceki akşam 04:20 sıralarında dükkana gelen yüzü maskeli 3 zanlı levye ile ilk olarak  kepengi  ardından ise cam kapıyı kırarak içeri girdi. Ardından hırsızlar ellerindeki poşetlere   50 bin değerindeki teşhir telefonları, bir bilgisayar ve  kasada bulunan bir miktar parayı çaldı. Hırsızlar 4 dakika içinde soygunu gerçekleştirdikten sonra kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri olay yerine gelerek inleme yaptı. Öte yandan Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan Astel  Vodafone Bayii'ne  4 ay önce yine aynı yöntemle giren hırsızların içerinden 25 bin TL değerinde cep telefonu çaldığı öğrenildi.   'KENDİMİZİ GÜVNEDE HİSSETMİYORUZ' Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Astel  Vodafone Bayii İşletme sahibi Serkan Demir, "Çayırova'da büyük bir şekilde güvenlik zafiyeti var. Ayrıca yasalar caydırıcı olmadığı için  hırsızlık meslek haline gelmiş. Herşey bu kadar basit olmamalı. Yurt dışında hırsızlık olduğunda helikopter ile takip ediliyor, Çayırova'da ise bir polis aracı geliyor. Yine savcılığa intikal eden dosya IMEI numarası acil takibe alınması gerekirken, 6 ay sonra işleme başladıklarından hırsızlar malları elinden çıkarıyor ve bulunamıyor. Mağazamızda kepenk, alarm ve kamera sistemi olmasına rağmen bu hırsızlar bu cesaretle bir şekilde hırsızlık yapıyorlarsa yasalarda büyük bir boşluk ce caydırıcılık olduğundandır. İşyeri sahipleri olarak güvende olmadığımızı hissediyoruz Artık yeter. Bizim canımız çok yandı. Artık faillerin bulunup gereken cezanın verilmesini isyiyoruz" dedi. 
Çayırova'da meydana gelen hırsızlık olayıda Vodafone bayiisine giren 3 maskeli hırsız işyerinden 50 binTL değerinde cep telefonu, bilgisayar ve kasada bulunan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı.

Olay Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan Astel  Vodafone Bayii'nde meydana geldi. Önceki akşam 04:20 sıralarında dükkana gelen yüzü maskeli 3 zanlı levye ile ilk olarak  kepengi  ardından ise cam kapıyı kırarak içeri girdi. Ardından hırsızlar ellerindeki poşetlere   50 bin değerindeki teşhir telefonları, bir bilgisayar ve  kasada bulunan bir miktar parayı çaldı. Hırsızlar 4 dakika içinde soygunu gerçekleştirdikten sonra kayıplara karıştı. Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri olay yerine gelerek inleme yaptı. Öte yandan Çayırova Fatih Caddesi üzerinde bulunan Astel  Vodafone Bayii'ne  4 ay önce yine aynı yöntemle giren hırsızların içerinden 25 bin TL değerinde cep telefonu çaldığı öğrenildi.

 

'KENDİMİZİ GÜVNEDE HİSSETMİYORUZ'

Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Astel  Vodafone Bayii İşletme sahibi Serkan Demir, "Çayırova'da büyük bir şekilde güvenlik zafiyeti var. Ayrıca yasalar caydırıcı olmadığı için  hırsızlık meslek haline gelmiş. Herşey bu kadar basit olmamalı. Yurt dışında hırsızlık olduğunda helikopter ile takip ediliyor, Çayırova'da ise bir polis aracı geliyor. Yine savcılığa intikal eden dosya IMEI numarası acil takibe alınması gerekirken, 6 ay sonra işleme başladıklarından hırsızlar malları elinden çıkarıyor ve bulunamıyor. Mağazamızda kepenk, alarm ve kamera sistemi olmasına rağmen bu hırsızlar bu cesaretle bir şekilde hırsızlık yapıyorlarsa yasalarda büyük bir boşluk ce caydırıcılık olduğundandır. İşyeri sahipleri olarak güvende olmadığımızı hissediyoruz Artık yeter. Bizim canımız çok yandı. Artık faillerin bulunup gereken cezanın verilmesini isyiyoruz" dedi. 

adam-007.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.