Çayırova’da Coşkulu Ramazan

Çayırova 07.06.2016 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da Coşkulu Ramazan

Çayırova Belediyesi’nin hazırlıklarını tamamladığı Ramazan ayı programının ilk iftarı Akse Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. 9 mahallede 15 ayrı noktada verilecek mahalle iftarlarının ilki Osman Yağmur Dereli Parkında düzenlenecek.

15 Ayrı Noktada İftar Sofrası Kurulacak Çayırova Belediyesi mahalle iftarlarının ilkini Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli parkında verecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan’ın maneviyatını dolu dolu programlarla Çayırova’lılara sunacak olan belediye, toplamda 15 ayrı noktada iftar verecek. Demirci, “Aynı Sofrada Buluşalım” Her mahallede kurulacak iftar sofrası ile Çayırova’lıları aynı sofrada buluşturacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, mübarek ramazan ayının manasına uygun olarak iftar sofraları açacağız. Kuracağımız iftar sofraları bir gönül sofrası olacak. Kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ramazan ayının maneviyatını tüm hemşerilerimizle birlikte yaşamak için aynı sofrada buluşacağız. Tüm hemşerilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyorum. Bu vesileyle 11 ayın sultanı ramazan ayının tüm dünyaya, islam alemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesin ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.  
Çayırova Belediyesi’nin hazırlıklarını tamamladığı Ramazan ayı programının ilk iftarı Akse Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. 9 mahallede 15 ayrı noktada verilecek mahalle iftarlarının ilki Osman Yağmur Dereli Parkında düzenlenecek.

15 Ayrı Noktada İftar Sofrası Kurulacak

Çayırova Belediyesi mahalle iftarlarının ilkini Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli parkında verecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan’ın maneviyatını dolu dolu programlarla Çayırova’lılara sunacak olan belediye, toplamda 15 ayrı noktada iftar verecek.

Demirci, “Aynı Sofrada Buluşalım”

Her mahallede kurulacak iftar sofrası ile Çayırova’lıları aynı sofrada buluşturacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, mübarek ramazan ayının manasına uygun olarak iftar sofraları açacağız. Kuracağımız iftar sofraları bir gönül sofrası olacak. Kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ramazan ayının maneviyatını tüm hemşerilerimizle birlikte yaşamak için aynı sofrada buluşacağız. Tüm hemşerilerimizi gönül sofralarımıza davet ediyorum. Bu vesileyle 11 ayın sultanı ramazan ayının tüm dünyaya, islam alemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesin ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.