Çayırova’da Çözüm Adresi Beyaz Masa

Çayırova 10.01.2018 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Çözüm Adresi Beyaz Masa

Çayırova’da Çözüm Adresi Beyaz Masa

Çayırova Belediyesi Beyaz masa birimi 2017 yılında da vatandaşların çözüm adresi oldu. Vatandaşların belediye hizmetleri hakkında bilgi aldıkları ve yaşadıkları sorunları ileterek çözüme kavuşturdukları birim, yapılan başvuruların tümünü işleme alırken, aynı zamanda sorun veya taleplerle ilgili bilgileri gerekli müdürlüklere iletilerek çözüm sürecini takip ediyor, vatandaşları bilgilendiriyor.  Eğitim, kültür, sağlık ve sportif alanlarda yapılan dev yatırımların yanı sıra sosyal belediyeciliğe önem veren kurum, herkese eşit standart ve tam zamanlı hizmet vermek amacıyla çalışmalarına yön veriyor. 2017 Yılında 22.438 Vatandaşa Çeşitli Konularda Yardımlar Yapıldı Hizmetle dolu bir yılı geride bırakan Çayırova Belediyesi Beyaz Masa Birimi 2017 yılında çeşitli konularda 22.438 dilekçe üzerinden işlem yaptı.  Bunların yasal takibini yaparak büyük ölçüde çözüme kavuşturan birim,  Çayırova’da yaşayan 12.840 vatandaşa çeşitli konularda sosyal yardımda bulundu. Vatandaşların taleplerini inceleyen ve yerinde tespit eden Çayırova Belediyesi Beyaz Masa Birimi, Komisyon tarafından onay verilen ihtiyaç sahiplerine aile yardımı, gıda, giyecek, ilaç, süt, mama, çocuk bezi, beyaz eşya, kırtasiye alanlarında destek olarak sosyal yardım konusunda farklı bir bakış açısı kazandırdı. Güler yüzlü personeliyle kalite esaslı hizmet üretmeyi ilke edinen Çayırova Belediyesi, ülkemizde bulunan Suriyeli sığınmacılara da yardımlarını esirgemiyor.  İlçemizde bulunan Suriyeli aileleri düzenli olarak takip eden birim yetkilileri, ihtiyaç noktasında gıda ve giyim konusunda 830 aileye destek oldu.    
Çayırova’da Çözüm Adresi Beyaz Masa

Çayırova Belediyesi Beyaz masa birimi 2017 yılında da vatandaşların çözüm adresi oldu. Vatandaşların belediye hizmetleri hakkında bilgi aldıkları ve yaşadıkları sorunları ileterek çözüme kavuşturdukları birim, yapılan başvuruların tümünü işleme alırken, aynı zamanda sorun veya taleplerle ilgili bilgileri gerekli müdürlüklere iletilerek çözüm sürecini takip ediyor, vatandaşları bilgilendiriyor.  Eğitim, kültür, sağlık ve sportif alanlarda yapılan dev yatırımların yanı sıra sosyal belediyeciliğe önem veren kurum, herkese eşit standart ve tam zamanlı hizmet vermek amacıyla çalışmalarına yön veriyor.

2017 Yılında 22.438 Vatandaşa Çeşitli Konularda Yardımlar Yapıldı

Hizmetle dolu bir yılı geride bırakan Çayırova Belediyesi Beyaz Masa Birimi 2017 yılında çeşitli konularda 22.438 dilekçe üzerinden işlem yaptı.  Bunların yasal takibini yaparak büyük ölçüde çözüme kavuşturan birim,  Çayırova’da yaşayan 12.840 vatandaşa çeşitli konularda sosyal yardımda bulundu. Vatandaşların taleplerini inceleyen ve yerinde tespit eden Çayırova Belediyesi Beyaz Masa Birimi, Komisyon tarafından onay verilen ihtiyaç sahiplerine aile yardımı, gıda, giyecek, ilaç, süt, mama, çocuk bezi, beyaz eşya, kırtasiye alanlarında destek olarak sosyal yardım konusunda farklı bir bakış açısı kazandırdı. Güler yüzlü personeliyle kalite esaslı hizmet üretmeyi ilke edinen Çayırova Belediyesi, ülkemizde bulunan Suriyeli sığınmacılara da yardımlarını esirgemiyor.  İlçemizde bulunan Suriyeli aileleri düzenli olarak takip eden birim yetkilileri, ihtiyaç noktasında gıda ve giyim konusunda 830 aileye destek oldu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.