Çayırova’da fırsatçılar ekmeğin fiyatını arttırdı!

Çayırova 11.04.2020 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da fırsatçılar ekmeğin fiyatını arttırdı!

Korona virüs krizini ve sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Çayırova'daki bazı fırıncılar 1.75 TL'den sattıkları ekmeği bugün 3.25 ve 5.00 TL’den satmaya başladı. 31 ilde 2 gün süreyle uygulanacak sokağa çıkma yasağının ardından durumu fırsata çeviren bazı fırıncı esnafları ekmeğin fiyatını arttırdı. Çayırova'da krizi fırsata çevirmeye çalışan bazı fırınların ekmeği 5 TL'den satmaya başladıkları iddia edildi. Gazetemizi arayarak ihbarda bulunan Çayırovalı bir vatandaş sabah işten dönerken Çayırova’da bir fırına uğradığını ve burada ekmeğin 5.00 TL’den satıldığını söyledi. Çayırovalı vatandaş yaşadığı şokun üzerine Çayırova’da iki fırın daha gezerek durumun orada da farksız olmadığını belirterek, “Son gittiğim fırıncı esnafı biraz daha insaflı çıkıp ekmeği 3,25’den verdi. Anlamıyorum, biz ne ara bu hale geldik. Ne ara acımızı fırsatçılığa çevirir olduk. Dün gece sokağa çıkma yasağının açıklanmasının ardından insanlar sanki aç kalacaklarmışçasına marketleri fırınları talan etmeye başladı. Bunu yaparken de birbirleri ile kavga ettiler. Gerçekten ne ara bu hale geldik, anlamış değilim.” dedi. HALKTAN YANA OLUN Öte yandan isimlerinin bizde saklı olduğu fırınlarda gerek zabıtalara gerekse ekiplere ihbar şeklinde olan bu haberle tüm fırınlarımızı bu önemli günlerde birlikte ve halktan yana olmaya davet ediyoruz.

Korona virüs krizini ve sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Çayırova'daki bazı fırıncılar 1.75 TL'den sattıkları ekmeği bugün 3.25 ve 5.00 TL’den satmaya başladı.

31 ilde 2 gün süreyle uygulanacak sokağa çıkma yasağının ardından durumu fırsata çeviren bazı fırıncı esnafları ekmeğin fiyatını arttırdı. Çayırova'da krizi fırsata çevirmeye çalışan bazı fırınların ekmeği 5 TL'den satmaya başladıkları iddia edildi. Gazetemizi arayarak ihbarda bulunan Çayırovalı bir vatandaş sabah işten dönerken Çayırova’da bir fırına uğradığını ve burada ekmeğin 5.00 TL’den satıldığını söyledi. Çayırovalı vatandaş yaşadığı şokun üzerine Çayırova’da iki fırın daha gezerek durumun orada da farksız olmadığını belirterek, “Son gittiğim fırıncı esnafı biraz daha insaflı çıkıp ekmeği 3,25’den verdi. Anlamıyorum, biz ne ara bu hale geldik. Ne ara acımızı fırsatçılığa çevirir olduk. Dün gece sokağa çıkma yasağının açıklanmasının ardından insanlar sanki aç kalacaklarmışçasına marketleri fırınları talan etmeye başladı. Bunu yaparken de birbirleri ile kavga ettiler. Gerçekten ne ara bu hale geldik, anlamış değilim.” dedi.

HALKTAN YANA OLUN

Öte yandan isimlerinin bizde saklı olduğu fırınlarda gerek zabıtalara gerekse ekiplere ihbar şeklinde olan bu haberle tüm fırınlarımızı bu önemli günlerde birlikte ve halktan yana olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.