Çayırova’da Karayolları Güvenli

Çayırova 09.05.2018 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Karayolları Güvenli

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü 6-14 Mayıs Karayolları Trafik Güvenliği Haftası dolayısı ile bir program düzenledi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda dün düzenlenen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi  Tunç, toplum destekli polis ekipleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çayırova Emniyeti Trafik Büro Amiri Ömür Oğuz yaptı. Oğuz, “Trafik kazalarını azaltmaktaki en önemli etken eğitimdir. İlgili Bakanlıkların katkıları ile gerekli eğitimler verilmektedir.     EĞİTİCİ FİLMLER İZLETİLDİ Ülkemizde trafik kazaları nedeni ile yüzlerce insan hayatını kaybediyor, binlerce insan da yaralanıyor. İlçemizde sorumlu ve gönüllü kuruluşların faaliyetleri ile ilgili çalışmalarımız olumlu sonuçlanmıştır. Trafikte kesintisiz mücadele gerekir. İlçemizdin trafik sorunlarının çözümüne ilişkin uygulamalarımızda 9 bin 572 araç kontrol edildi. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza anaokullarından başlayarak gerekli eğitimleri veriyoruz. Ülkemizde ve ilçemizde hiçbir kazanın meydana gelmediği günler diliyorum.” dedi. Düzenlenen programda çocuklara eğitici filmler izletildi.  
Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü 6-14 Mayıs Karayolları Trafik Güvenliği Haftası dolayısı ile bir program düzenledi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda dün düzenlenen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi  Tunç, toplum destekli polis ekipleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Çayırova Emniyeti Trafik Büro Amiri Ömür Oğuz yaptı. Oğuz, “Trafik kazalarını azaltmaktaki en önemli etken eğitimdir. İlgili Bakanlıkların katkıları ile gerekli eğitimler verilmektedir.

 

 

EĞİTİCİ FİLMLER İZLETİLDİ

Ülkemizde trafik kazaları nedeni ile yüzlerce insan hayatını kaybediyor, binlerce insan da yaralanıyor. İlçemizde sorumlu ve gönüllü kuruluşların faaliyetleri ile ilgili çalışmalarımız olumlu sonuçlanmıştır. Trafikte kesintisiz mücadele gerekir. İlçemizdin trafik sorunlarının çözümüne ilişkin uygulamalarımızda 9 bin 572 araç kontrol edildi. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza anaokullarından başlayarak gerekli eğitimleri veriyoruz. Ülkemizde ve ilçemizde hiçbir kazanın meydana gelmediği günler diliyorum.” dedi. Düzenlenen programda çocuklara eğitici filmler izletildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.