Çayırova'da Kaza 1 Ölü

Çayırova 06.06.2018 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Kaza 1 Ölü

Çayırova'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erkan A. yönetimindeki 34 AHR 367 plakalı otomobil ile Ozan Kumru (25) yönetimindeki 41 ED 488 plakalı motosiklet, Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Kumru, aracın ön camına çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli yaptığı incelemede, Kumru'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve araçta sıkışan Bekir U. ise itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kumru'nun cenazesi, incelemelerin ardından Gebze Asri Mezarlık morguna götürüldü. Polis, araç sürücüsünü gözaltına aldı.
Çayırova'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erkan A. yönetimindeki 34 AHR 367 plakalı otomobil ile Ozan Kumru (25) yönetimindeki 41 ED 488 plakalı motosiklet, Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Kumru, aracın ön camına çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık personeli yaptığı incelemede, Kumru'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde yolcu olarak bulunan ve araçta sıkışan Bekir U. ise itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kumru'nun cenazesi, incelemelerin ardından Gebze Asri Mezarlık morguna götürüldü.

Polis, araç sürücüsünü gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.