Çayırova’da KESKİN meclis

Çayırova 03.05.2016 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da KESKİN meclis

Çayırova Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Oturumu’nu gerçekleştirmek üzere toplandı

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan Vekili Orhan Keskin Başkanlığı’nda toplanan Çayırova Belediye Meclisi Mayıs Oturumunda ilkler yaşandı. Murat Küçük ve Filiz Ayyıldız’ın ilk kez katiplik görevi yaptığı Mayıs Meclis Toplantısı’nda CHP’den istifa eden Adem Küçük Bağımsız Meclis Üyesi yazılı kendine ayrılan yer de oturdu. HAYME ANA OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Ankara’da olması nedeniyle katılmadığı toplantının ilk günde maddesi Japon doktor Atsushi Miyazaki parkının isminin Hayme Ana Parkı olarak değiştirilmesine ilişkin oldu. İsminin söylenmesi zorluğu nedeniyle bu isim değişikliğine gidildiğini belirten Başkan Vekili Orhan Keskin, “Kendisi Türk dostu yardımsever bir zattır. Ancak isminin telafuz zorluğu nedeniyle böyle bir isim değişikliği gereksinimi hissedilmiştir.”dedi. Parkın isminin değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi. KAT ARTIŞI VE KÜLTÜR MERKEZİ Çayırova ve Yenimahalle’de kat artışına ilişkin imar tadilat gündeminin de görüşüldüğü mecliste park içine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak Kültür Merkezi yapımına ilişkin madde de oylandı. Yeşil alana kültür merkezi yapılmaması yönünde görüş belirten muhalefet parti grup sözcülerine cevap veren Başka Vekili keskin, “Takas yolu ile bu durumu aşacağız. Zaten zemin etütleri dahil geçen süreç 6 ayı bulur. Biz zaman kazanmak adına Çayırova Belediye Meclis olarak konuya hız kazandırmak istedik.”dedi.
Çayırova Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Oturumu’nu gerçekleştirmek üzere toplandı

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan Vekili Orhan Keskin Başkanlığı’nda toplanan Çayırova Belediye Meclisi Mayıs Oturumunda ilkler yaşandı. Murat Küçük ve Filiz Ayyıldız’ın ilk kez katiplik görevi yaptığı Mayıs Meclis Toplantısı’nda CHP’den istifa eden Adem Küçük Bağımsız Meclis Üyesi yazılı kendine ayrılan yer de oturdu.

HAYME ANA OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Ankara’da olması nedeniyle katılmadığı toplantının ilk günde maddesi Japon doktor Atsushi Miyazaki parkının isminin Hayme Ana Parkı olarak değiştirilmesine ilişkin oldu. İsminin söylenmesi zorluğu nedeniyle bu isim değişikliğine gidildiğini belirten Başkan Vekili Orhan Keskin, “Kendisi Türk dostu yardımsever bir zattır. Ancak isminin telafuz zorluğu nedeniyle böyle bir isim değişikliği gereksinimi hissedilmiştir.”dedi. Parkın isminin değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

KAT ARTIŞI VE KÜLTÜR MERKEZİ

Çayırova ve Yenimahalle’de kat artışına ilişkin imar tadilat gündeminin de görüşüldüğü mecliste park içine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak Kültür Merkezi yapımına ilişkin madde de oylandı. Yeşil alana kültür merkezi yapılmaması yönünde görüş belirten muhalefet parti grup sözcülerine cevap veren Başka Vekili keskin, “Takas yolu ile bu durumu aşacağız. Zaten zemin etütleri dahil geçen süreç 6 ayı bulur. Biz zaman kazanmak adına Çayırova Belediye Meclis olarak konuya hız kazandırmak istedik.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.