GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova'da 'Korona'ya karşı titiz çalışma!

Çayırova 31.03.2020 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'da 'Korona'ya karşı titiz çalışma!

Koronavirüs'le mücadelede adeta seferberlik ilan eden Çayırova Belediyesi dezenfekte ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun kullanılan alanları her gün düzenli olarak 7/24 dezenfekte eden Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların en çok kullandığı kamu ve özel bankaların bankamatikleri de dezenfekte ederek, virüsün yayılmasına engel oluyor. Gece gündüz demeden canla başla çalışan dezenfekte ekipleri ilçe genelinde çalışan halk otobüslerinde de aynı uygulamayı yapıyor. Koronavirüsle mücadelede tedbirlerini titiz ve hassas bir şekilde yerine getiren ve halkın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışan dezenfekte ekipleri ana cadde üzerindeki esnaflarla birlikte caddeleri de yıkayarak dezenfekte ediyor. Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi Virüse adeta savaş açan Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri ilçe genelinde bulunan çöp konteynırının dezenfektesini gerçekleştirdi. Başından beri süreci yakından izleyen, tedbirleri sıkı ve hassas bir şekilde yerine getiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Koronavirüs'le mücadelede adeta seferberlik ilan eden Çayırova Belediyesi dezenfekte ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yoğun kullanılan alanları her gün düzenli olarak 7/24 dezenfekte eden Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların en çok kullandığı kamu ve özel bankaların bankamatikleri de dezenfekte ederek, virüsün yayılmasına engel oluyor. Gece gündüz demeden canla başla çalışan dezenfekte ekipleri ilçe genelinde çalışan halk otobüslerinde de aynı uygulamayı yapıyor. Koronavirüsle mücadelede tedbirlerini titiz ve hassas bir şekilde yerine getiren ve halkın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışan dezenfekte ekipleri ana cadde üzerindeki esnaflarla birlikte caddeleri de yıkayarak dezenfekte ediyor.

Çöp Konteynırları Dezenfekte Edildi

Virüse adeta savaş açan Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekipleri ilçe genelinde bulunan çöp konteynırının dezenfektesini gerçekleştirdi. Başından beri süreci yakından izleyen, tedbirleri sıkı ve hassas bir şekilde yerine getiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova halkının sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.