Çayırova’da proje sergisi!

Çayırova 28.04.2019 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da proje sergisi!

Anaokulu düzeyinden itibaren çocuklarda kültürel değerleri ve miras becerilerini öğrencilere aktarmak için oluşturulan “Tarihim, Kültürüm, Mirasım” adlı e Twinning Projesi tanıtım sergisi, Çayırova Güzeltepe İlkokulu öğretmeni Selma Tutkun Acur koordinesinde gerçekleşti ve büyük beğeni topladı. Sergiye Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Eren ve Bünyamin Köse, kurum müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. PROJENİN AMAÇLARINI ANLATTI Güzeltepe İlkokulu öğrencilerin halk oyunları gösterisinin ardından Güzeltepe İlkokulu öğretmeni ve proje Koordinatörü Selma Tutkun Acur açılış konuşmasında projenin amaç ve hedeflerinden bahsetti. Sergi alanı açılış kurdelesinin protokol tarafından kesilmesiyle birlikte ziyaretçiler sergi alanına geçerek okul müdürü Ali Zeyneloğlu’na, okul yönetimine, proje koordinatörü Selma Tutkun Acur’a, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.

Anaokulu düzeyinden itibaren çocuklarda kültürel değerleri ve miras becerilerini öğrencilere aktarmak için oluşturulan “Tarihim, Kültürüm, Mirasım” adlı e Twinning Projesi tanıtım sergisi, Çayırova Güzeltepe İlkokulu öğretmeni Selma Tutkun Acur koordinesinde gerçekleşti ve büyük beğeni topladı. Sergiye Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Eren ve Bünyamin Köse, kurum müdürleri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

PROJENİN AMAÇLARINI ANLATTI

Güzeltepe İlkokulu öğrencilerin halk oyunları gösterisinin ardından Güzeltepe İlkokulu öğretmeni ve proje Koordinatörü Selma Tutkun Acur açılış konuşmasında projenin amaç ve hedeflerinden bahsetti. Sergi alanı açılış kurdelesinin protokol tarafından kesilmesiyle birlikte ziyaretçiler sergi alanına geçerek okul müdürü Ali Zeyneloğlu’na, okul yönetimine, proje koordinatörü Selma Tutkun Acur’a, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.