Çayırova’da Trafik Haftası Kutlandı

Çayırova 06.05.2019 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Trafik Haftası Kutlandı

Çayırova’da Trafik Haftası kutlamaları nedeniyle Şekerpınar Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan düzenlenen programın protokolünü oluşturdu. Hasan Tahsin Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program salonu dolduran davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Programda Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube personeli hem öğrencilere hem de vatandaşlara broşür dağıtarak trafik kurallarına uyulması noktasında bilgi ve uyarıcı çalışmalar gerçekleştirdi. Ayrıca salonda düzenlenen tören de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı personel töreninde açılış konuşmasını yaptı. Programda  konuşan Kaymakam Hasan Gözen’de, trafik kurallarına uymanın bir yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini belirterek, "Kurallara uymakla sadece kendimizi korumuş olmuyoruz. Aynı zamanda karşımızdaki insanların da yaşam hakkını koruyoruz. Konulan kurallara uyarak bunu bir yaşam biçimi haline getirip içimizdeki trafik canavarını etkisiz hale getirmeliyiz." dedi. Programda öğrenciler slaytlar, tiyatro gösterileri, müzik dinletileri ile trafik haftasına özel sunum performanslarını ortaya koydular. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova’da Trafik Haftası kutlamaları nedeniyle Şekerpınar Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan düzenlenen programın protokolünü oluşturdu. Hasan Tahsin Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program salonu dolduran davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Programda Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube personeli hem öğrencilere hem de vatandaşlara broşür dağıtarak trafik kurallarına uyulması noktasında bilgi ve uyarıcı çalışmalar gerçekleştirdi. Ayrıca salonda düzenlenen tören de ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı personel töreninde açılış konuşmasını yaptı. Programda  konuşan Kaymakam Hasan Gözen’de, trafik kurallarına uymanın bir yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini belirterek, "Kurallara uymakla sadece kendimizi korumuş olmuyoruz. Aynı zamanda karşımızdaki insanların da yaşam hakkını koruyoruz. Konulan kurallara uyarak bunu bir yaşam biçimi haline getirip içimizdeki trafik canavarını etkisiz hale getirmeliyiz." dedi. Programda öğrenciler slaytlar, tiyatro gösterileri, müzik dinletileri ile trafik haftasına özel sunum performanslarını ortaya koydular.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.