Çayırova ilk üçe girdi

Spor 30.04.2017 - 20:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova ilk üçe girdi

Sapanca'da düzenlenen Bahar Kupası tamamlandı...

Yarışlardan detaylarSporculardan detaylar  Sakarya'nın  Sapanca i·lçesi·nde düzenlenen Bahar Kupası kürek yarışları sona erdi. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından  Sapanca Gölü'ndeki  Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metrede düzenlenen yarışların üçüncü ve son gününde takımlar, Bahar Kupası'nda mücadele etti. Fenerbahçe,  Galatasaray,  Beşiktaş,  Sinop Gençlik ve Spor, İznikspor,  Sinop  Karadeniz Yelken, Altınboynuz, Türk Balıkadamlar,  Hereke  Nuh Çimento Kürek,  Fethiye Belediyespor, Şişecam  Çayırova,  Adana Gençlik ve Spor,  Sakarya Gençlik Merkezi ile  Rize Gençlik ve Spor takımlarının mücadele ettiği yarışlarda alınan sonuçlar şöyle:  Deniz küreği 19 yaş altı kızlar: 1.  Sinop Gençlik ve Spor, 2. İznikspor, 3.  Sinop  Karadeniz Yelken Deniz küreği 19 yaş altı erkekler: 1.  Beşiktaş, 2. İznikspor, 3. Türk Balıkadamlar Küçük kızlar: 1.  Hereke  Nuh Çimento Kürek, 2.  Fethiye Belediyespor Küçük erkekler: 1.  Fenerbahçe, 2. Şişecam  Çayırova, 3.  Hereke  Nuh Çimento Kürek Yıldız kızlar: 1.  Sakarya Gençlik Merkezi, 2.  Galatasaray, 3. Şişecam Çayırova Yıldız erkekler: 1.  Fenerbahçe, 2.Galatasaray, 3. Şişecam Çayırova Genç kızlar: 1.  Galatasaray, 2.  Sakarya Gençlik Merkezi, 3.  Adana Gençlik ve Spor Genç erkekler: 1.  Galatasaray, 2.  Fenerbahçe, 3. Türk Balıkadamlar Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini,  Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı  İlhami İşseven verdi.
Sapanca'da düzenlenen Bahar Kupası tamamlandı...

Yarışlardan detaylarSporculardan detaylar  Sakarya'nın  Sapanca i·lçesi·nde düzenlenen Bahar Kupası kürek yarışları sona erdi.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından  Sapanca Gölü'ndeki  Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metrede düzenlenen yarışların üçüncü ve son gününde takımlar, Bahar Kupası'nda mücadele etti.

Fenerbahçe,  Galatasaray,  Beşiktaş,  Sinop Gençlik ve Spor, İznikspor,  Sinop  Karadeniz Yelken, Altınboynuz, Türk Balıkadamlar,  Hereke  Nuh Çimento Kürek,  Fethiye Belediyespor, Şişecam  Çayırova,  Adana Gençlik ve Spor,  Sakarya Gençlik Merkezi ile  Rize Gençlik ve Spor takımlarının mücadele ettiği yarışlarda alınan sonuçlar şöyle: 

Deniz küreği 19 yaş altı kızlar: 1.  Sinop Gençlik ve Spor, 2. İznikspor, 3.  Sinop  Karadeniz Yelken

Deniz küreği 19 yaş altı erkekler: 1.  Beşiktaş, 2. İznikspor, 3. Türk Balıkadamlar

Küçük kızlar: 1.  Hereke  Nuh Çimento Kürek, 2.  Fethiye Belediyespor

Küçük erkekler: 1.  Fenerbahçe, 2. Şişecam  Çayırova, 3.  Hereke  Nuh Çimento Kürek

Yıldız kızlar: 1.  Sakarya Gençlik Merkezi, 2.  Galatasaray, 3. Şişecam Çayırova

Yıldız erkekler: 1.  Fenerbahçe, 2.Galatasaray, 3. Şişecam Çayırova

Genç kızlar: 1.  Galatasaray, 2.  Sakarya Gençlik Merkezi, 3.  Adana Gençlik ve Spor

Genç erkekler: 1.  Galatasaray, 2.  Fenerbahçe, 3. Türk Balıkadamlar

Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini,  Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı  İlhami İşseven verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.