Çayırova Menderes geri sayımda 2-1

Spor 10.04.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova Menderes geri sayımda 2-1

ÇAYIROVA MENDERES GENÇLİKSPOR, GEBZE’DE KARŞILAŞTIĞI 41 KARADENİZ’İ 2-1 MAĞLUP ETTİ

2.Küme H Grubu’nda şampiyonluk iplerini elinde tutan Çayırova Menderes Gençlikspor, Play-Off’u kovalayan 41 Karadeniz’i 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekibin mutlu sona ulaşması için önünde 180 dakikası kaldı.   Federe olur olmaz soluğu 2.Küme’de alan Çayırova Menderes Gençlikspor, başarılı gidişatını sürdürüyor. 10’uncu hafta maçında 41 Karadeniz’e konuk olan kırmızı-beyazlı ekip, Play-Off mücadelesi veren rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını iyice kuvvetlendirdi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Çayırova ekibi, 16.dakikada Munzur’un sağ çaprazdan 90’a attığı mükemmel firik golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı-beyazlı takımın üstünlüğüyle sona ererken, dakikalar 53’ü gösterdiğinde 41 Karadeniz skoru 1-1’e getirdi.   GALİBİYET GOLÜ 90+2’DE GELDİ  Bu dakikadan sonra Çayırova ekibi tam saha presle oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Birçok net gol pozisyonu yakalayan kırmızı-beyazlı takım aradığı gole 90+2’de kavuştu. Serdar Bilici’nin kafayla arka direğe indirdiği topa Uğur Güler yine aynı şekilde kafayla vurdu ve meşin yuvarlak ‘90’ diye tabir edilen yere gitti:1-2. Maçı da bu golle kazanan Çayırova Menderes Gençlikspor bilindiği gibi grubun gizli lideri konumunda. 1 maç eksiği olan Menderes, Mollafenari ve Darıca Marmara Osmangazi maçlarını kazandığı takdirde şampiyon olacak.  
ÇAYIROVA MENDERES GENÇLİKSPOR, GEBZE’DE KARŞILAŞTIĞI 41 KARADENİZ’İ 2-1 MAĞLUP ETTİ

2.Küme H Grubu’nda şampiyonluk iplerini elinde tutan Çayırova Menderes Gençlikspor, Play-Off’u kovalayan 41 Karadeniz’i 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekibin mutlu sona ulaşması için önünde 180 dakikası kaldı.  

Federe olur olmaz soluğu 2.Küme’de alan Çayırova Menderes Gençlikspor, başarılı gidişatını sürdürüyor. 10’uncu hafta maçında 41 Karadeniz’e konuk olan kırmızı-beyazlı ekip, Play-Off mücadelesi veren rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını iyice kuvvetlendirdi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Çayırova ekibi, 16.dakikada Munzur’un sağ çaprazdan 90’a attığı mükemmel firik golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı-beyazlı takımın üstünlüğüyle sona ererken, dakikalar 53’ü gösterdiğinde 41 Karadeniz skoru 1-1’e getirdi.  

GALİBİYET GOLÜ 90+2’DE GELDİ 

Bu dakikadan sonra Çayırova ekibi tam saha presle oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Birçok net gol pozisyonu yakalayan kırmızı-beyazlı takım aradığı gole 90+2’de kavuştu. Serdar Bilici’nin kafayla arka direğe indirdiği topa Uğur Güler yine aynı şekilde kafayla vurdu ve meşin yuvarlak ‘90’ diye tabir edilen yere gitti:1-2. Maçı da bu golle kazanan Çayırova Menderes Gençlikspor bilindiği gibi grubun gizli lideri konumunda. 1 maç eksiği olan Menderes, Mollafenari ve Darıca Marmara Osmangazi maçlarını kazandığı takdirde şampiyon olacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.