Çayırovaspor bu görüntülerle dönüyor

Spor 26.08.2016 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor bu görüntülerle dönüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Çayırovaspor, son derece neşeli ve keyifli geçen kampa yarın son noktayı koyuyor. 12 gün boyunca Bolu yıldız Otel’de çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından kampı tamamlayacak. Kusursuz geçen kampa bir kez daha arkadaşlık ortamı ön plana çıktı. YARIN KOCAELİSPOR'LA Yarın öğleden sonra yola çıkacak olan Çayırovaspor kafilesi, saat 17:30’da basına kapalı olarak gerçekleşecek olan Kocaelispor maçı için direkt İzmit İsmetpaşa Stadı’na geçecek. 3.Lig ekibi Kocaelispor karşısında sınav verecek olan Tutçuoğlu’nun öğrencileri maçın ardından 3 gün izin yapacak ve 20 Ağustos Salı günü saat 16:00’da kendi tesislerindeki ilk antrenmanına çıkacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Çayırovaspor, son derece neşeli ve keyifli geçen kampa yarın son noktayı koyuyor. 12 gün boyunca Bolu yıldız Otel’de çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından kampı tamamlayacak. Kusursuz geçen kampa bir kez daha arkadaşlık ortamı ön plana çıktı.

YARIN KOCAELİSPOR'LA

Yarın öğleden sonra yola çıkacak olan Çayırovaspor kafilesi, saat 17:30’da basına kapalı olarak gerçekleşecek olan Kocaelispor maçı için direkt İzmit İsmetpaşa Stadı’na geçecek. 3.Lig ekibi Kocaelispor karşısında sınav verecek olan Tutçuoğlu’nun öğrencileri maçın ardından 3 gün izin yapacak ve 20 Ağustos Salı günü saat 16:00’da kendi tesislerindeki ilk antrenmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.