Çayırovaspor’da yüzler gülüyor

Çayırova 09.11.2016 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor’da yüzler gülüyor

Sultangazispor’un yenilmezlik ünvanına son vererek ligde ikincilik koltuğuna kurulan Çayırovaspor’da yüzler gülüyor. Pazar günü oynanacak olan Tunaspor maçı hazırlıkları son derece keyifli bir şekilde başlarken, futbolcuların istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Haftayı Sultangazispor galibiyetiyle kapatan Çayırovaspor’da Tunaspor maçının hazırlıkları moralli başladı. Ligin 8’nci haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Tunaspor maçının hazırlıklarına start veren Çayırovaspor’da futbolcuların moralli ve istekli olmaları yüzleri güldürdü. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde saat 10:30’da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren günün ilk antrenmanına sakatlığı devam eden Oğulcan Varol katılmadı. Tunaspor maçına çift antrenman programıyla başlayan yeşil siyahlılar günün ikinci çalışmasını ise saat 16:00’da gerçekleştirdi. OĞULCAN’IN DURUMU BELİRSİZ Sultangazispor maçı öncesinde arka adalesindeki sakatlık sebebiyle forma giyemeyen ve 2 gündür takımla birlikte çalışamayan Oğulcan’ın durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor. Çayırovaspor masörü Ferdican Önalmış yaptığı açıklamada, ‘’Oğulcan’ı iki gün dinlendirme kararı aldık. Hafta içinde yapacağı çalışmaların ardından sakatlık evresini tamamen atlattığı taktirde oynamaması için bir neden yok. Amacımız Oğulcan’ı Tunaspor maçına yetiştirmek’’dedi.
Sultangazispor’un yenilmezlik ünvanına son vererek ligde ikincilik koltuğuna kurulan Çayırovaspor’da yüzler gülüyor. Pazar günü oynanacak olan Tunaspor maçı hazırlıkları son derece keyifli bir şekilde başlarken, futbolcuların istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Haftayı Sultangazispor galibiyetiyle kapatan Çayırovaspor’da Tunaspor maçının hazırlıkları moralli başladı. Ligin 8’nci haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Tunaspor maçının hazırlıklarına start veren Çayırovaspor’da futbolcuların moralli ve istekli olmaları yüzleri güldürdü. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde saat 10:30’da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren günün ilk antrenmanına sakatlığı devam eden Oğulcan Varol katılmadı. Tunaspor maçına çift antrenman programıyla başlayan yeşil siyahlılar günün ikinci çalışmasını ise saat 16:00’da gerçekleştirdi.

OĞULCAN’IN DURUMU BELİRSİZ

Sultangazispor maçı öncesinde arka adalesindeki sakatlık sebebiyle forma giyemeyen ve 2 gündür takımla birlikte çalışamayan Oğulcan’ın durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor. Çayırovaspor masörü Ferdican Önalmış yaptığı açıklamada, ‘’Oğulcan’ı iki gün dinlendirme kararı aldık. Hafta içinde yapacağı çalışmaların ardından sakatlık evresini tamamen atlattığı taktirde oynamaması için bir neden yok. Amacımız Oğulcan’ı Tunaspor maçına yetiştirmek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.