Çayırovaspor’dan 10 numara transfer!

Spor 12.06.2017 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor’dan 10 numara transfer!

Transferde ince eleyip sık dokuyan Çayırovaspor, kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirdi. Uzunköprüspor’un 10 numarası ve takım kaptanı Serhat Görmen’i renklerine bağlayan Çayırovaspor, transferde önemli bir hamle yaparak dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezon Uzunköprüspor formasıyla Çayırovaspor’a rakip olan 27 yaşındaki oyuncu, takımıyla sahaya çıktığı 24 maçta 10 kez rakip ağları sarsmayı başarmıştı. ÇAYIROVASPOR’A GOL ATMIŞTI Forvet ve forvet arkasında görev yapabilme özelliğine sahip olan deneyimli oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısında Çayırova’da oynanan ve 2-0 Uzunköprüspor’un galibiyeti ile sonuçlanan maçta Çayırovaspor’a 1 gol atmıştı. Çayırovaspor Basın Sözcüsü Ahmet Çamkerten gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Yeni transferimizin Çayırovaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Teknik direktörümüz Rıdvan Elmastaş’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız isimleri kadromuza katmaya devam edeceğiz’’dedi.  

Transferde ince eleyip sık dokuyan Çayırovaspor, kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirdi. Uzunköprüspor’un 10 numarası ve takım kaptanı Serhat Görmen’i renklerine bağlayan Çayırovaspor, transferde önemli bir hamle yaparak dikkatleri üzerine çekti. Geçen sezon Uzunköprüspor formasıyla Çayırovaspor’a rakip olan 27 yaşındaki oyuncu, takımıyla sahaya çıktığı 24 maçta 10 kez rakip ağları sarsmayı başarmıştı.

ÇAYIROVASPOR’A GOL ATMIŞTI

Forvet ve forvet arkasında görev yapabilme özelliğine sahip olan deneyimli oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısında Çayırova’da oynanan ve 2-0 Uzunköprüspor’un galibiyeti ile sonuçlanan maçta Çayırovaspor’a 1 gol atmıştı. Çayırovaspor Basın Sözcüsü Ahmet Çamkerten gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Yeni transferimizin Çayırovaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Teknik direktörümüz Rıdvan Elmastaş’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız isimleri kadromuza katmaya devam edeceğiz’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.