Çayırovaspor Kıran Kırana

Spor 09.11.2017 - 19:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor Kıran Kırana

Haftasonu Şile Yıldızspor'u ağırlayacak olan Çayırovaspor bugün yaptığı çift kale karşılaşma ile hazırlıklarını sürdürdü. Çift kale karşılaşmada mavi takım, sarı takımı 4-2 mağlup etti.

Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş, Somaspor karşısında iyi bir futbol ve mücadele ortaya koyan ancak galibiyete ulaşamayan takımını bu kez haftasonu Kuştepe Stadı'nda oynanacak olan Şile Yıldızspor maçına hazırlıyor. Mavi ve sarı takımdan oluşan iki kadro ortaya koyduğu mücadele ve futbol haftasonu oynacak olan karşılaşma için ümit verdi. Galip gelen Mavi Takımın gollerini Muammer (2) Digor ve Serhat Görmen atarken Sarı takımın gollerini Yunus Emre ve Tayfun kaydetti. PERFORMANS NOTLARI Mavi Takım Engin 3, Gürkan 4, Ramazan 3, Fatih 3, Ömer Şahin 3, Digor 3, Anıl 3, Emir 3, Cafer 4, Muammer 5, Serhat Görmen 3 Sarı Takım Ahmet 2, Oğuzhan 2, Semih 2, Serhat Gezginci 2, Ömer Faruk 2, Yunus Yay 2, Erkam 2, Ekrem 2, Yunus Emre 2, Tayfun 2, Uğur 2
Haftasonu Şile Yıldızspor'u ağırlayacak olan Çayırovaspor bugün yaptığı çift kale karşılaşma ile hazırlıklarını sürdürdü. Çift kale karşılaşmada mavi takım, sarı takımı 4-2 mağlup etti.

Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş, Somaspor karşısında iyi bir futbol ve mücadele ortaya koyan ancak galibiyete ulaşamayan takımını bu kez haftasonu Kuştepe Stadı'nda oynanacak olan Şile Yıldızspor maçına hazırlıyor. Mavi ve sarı takımdan oluşan iki kadro ortaya koyduğu mücadele ve futbol haftasonu oynacak olan karşılaşma için ümit verdi. Galip gelen Mavi Takımın gollerini Muammer (2) Digor ve Serhat Görmen atarken Sarı takımın gollerini Yunus Emre ve Tayfun kaydetti.

PERFORMANS NOTLARI

Mavi Takım

Engin 3, Gürkan 4, Ramazan 3, Fatih 3, Ömer Şahin 3, Digor 3, Anıl 3, Emir 3, Cafer 4, Muammer 5, Serhat Görmen 3

Sarı Takım

Ahmet 2, Oğuzhan 2, Semih 2, Serhat Gezginci 2, Ömer Faruk 2, Yunus Yay 2, Erkam 2, Ekrem 2, Yunus Emre 2, Tayfun 2, Uğur 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.