Çayırovaspor mutlu ve umutlu

Spor 01.01.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor mutlu ve umutlu

ÇAYIROVASPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ ANTALYA KAMPINDA GAZETEMİZE KONUŞTU

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çayırovaspor’da Teknik Direktör Erol Çağlın ve yeni transferlerde Berkay Ekici ile Mert Aslanalp Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Çayırovaspor, ligin ikinci yarısına umutla bakıyor. Grand Park Lara Hotel’de üs kuran yeşil siyahlılar, yoğun ve yorucu bir süreç geçirse de ikinci yarıda bunun meyvalarını alacağına inanıyor. Yeni transferlerin kampa katılmasıyla gücüne güç katan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık maçında iyi sinyaller verirken, Teknik Direktör Erol Çağlın takımına güvendiğini her fırsatta dile getirerek oyuncularına güven veriyor. ÇAĞLIN: ÜZERİNE KOYARAK İLERLİYORUZ Gazetemize Antalya kampında özel açıklamalar yapan teknik patron Çağlın, kaliteli ve kişilikli bir oyunca grubuyla çalışmanın kendisini mutlu ettiğini dile getirerek tek amaçlarının Çayırovaspor’u hak etmediği konumdan çıkarmak olduğunu söyledi. Her geçen gün üzerine koyarak ilerlediklerini kaydeden Çağlın, Antalya kampını maksimum verimle tamamlayacaklarını söyledi. EKİCİ: ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK İYİ Çayırovaspor’un yeni transferlerinden golcü oyuncu Berkay Ekici yaptığı açıklamada, yeşil siyahlı takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu dile getirerek arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu ve Çayırovaspor forması altında başarılı olmak istediğini söyledi. ASLANALP: MAHCUP ETMEYECEĞİM Kartalspor’dan transfer edilen amatör milli oyuncu Mert Aslanalp ise adaptasyon sürecini kısa sürede atlattığını ve takıma çabuk ısındığını söyledi. Kendisine güvenen yönetim ve teknik heyeti mahcup etmeyeceğini belirten genç oyuncu, Çayırovaspor’a katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını belirtti. Haber:Çağlar Akar   
ÇAYIROVASPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ ANTALYA KAMPINDA GAZETEMİZE KONUŞTU

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Çayırovaspor’da Teknik Direktör Erol Çağlın ve yeni transferlerde Berkay Ekici ile Mert Aslanalp Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Çayırovaspor, ligin ikinci yarısına umutla bakıyor. Grand Park Lara Hotel’de üs kuran yeşil siyahlılar, yoğun ve yorucu bir süreç geçirse de ikinci yarıda bunun meyvalarını alacağına inanıyor. Yeni transferlerin kampa katılmasıyla gücüne güç katan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık maçında iyi sinyaller verirken, Teknik Direktör Erol Çağlın takımına güvendiğini her fırsatta dile getirerek oyuncularına güven veriyor.

ÇAĞLIN: ÜZERİNE KOYARAK İLERLİYORUZ

Gazetemize Antalya kampında özel açıklamalar yapan teknik patron Çağlın, kaliteli ve kişilikli bir oyunca grubuyla çalışmanın kendisini mutlu ettiğini dile getirerek tek amaçlarının Çayırovaspor’u hak etmediği konumdan çıkarmak olduğunu söyledi. Her geçen gün üzerine koyarak ilerlediklerini kaydeden Çağlın, Antalya kampını maksimum verimle tamamlayacaklarını söyledi.

EKİCİ: ARKADAŞLIK ORTAMI ÇOK İYİ

Çayırovaspor’un yeni transferlerinden golcü oyuncu Berkay Ekici yaptığı açıklamada, yeşil siyahlı takımı tercih ettiği için mutlu olduğunu dile getirerek arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu ve Çayırovaspor forması altında başarılı olmak istediğini söyledi.

ASLANALP: MAHCUP ETMEYECEĞİM

Kartalspor’dan transfer edilen amatör milli oyuncu Mert Aslanalp ise adaptasyon sürecini kısa sürede atlattığını ve takıma çabuk ısındığını söyledi. Kendisine güvenen yönetim ve teknik heyeti mahcup etmeyeceğini belirten genç oyuncu, Çayırovaspor’a katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Haber:Çağlar Akar 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.