Çayırovaspor O Yıldızın Peşinde

Spor 07.07.2017 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor O Yıldızın Peşinde

Çayırovaspor yeni sezon transfer çalışmalarında sona geldi.

Çayırovaspor'da yeni sezon için oluşturulan kadroda sona gelindi. Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte transfer çalışmaları ile yaptığı açıklamada, "Bir futbolcu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Onunlada anlaşıp transfere nokta koymak istiyoruz. Şayet anlaşamazsak kadromuz bu haliyle yeni sezona hazırlanacak."dedi.  ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte tatilini geçirdiği Antalya'dan döner dönmez kulüp tesislerini inceledi. Külte, "Yatak odalarını ve diğer tesis bölümlerini gezdim. Kulübümüz için kim taşın üstüne taş koymuşsa teşekkür etmöek gerekir. Gerçekten Çayırovaspor için önemli bir düzenleme yapılmış. Murfağımız, teknik ekip odaları ve futbolcuların kalacağı odalar çok sağlıklı. Bu bir bayrak yarışıdır. Tesisleşme noktasında bizde bunun üzerine bir şeyler koyarak kulübümüzü bir adım ileriye taşımaya çalışacağız."dedi.  
Çayırovaspor yeni sezon transfer çalışmalarında sona geldi.

Çayırovaspor'da yeni sezon için oluşturulan kadroda sona gelindi. Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte transfer çalışmaları ile yaptığı açıklamada, "Bir futbolcu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Onunlada anlaşıp transfere nokta koymak istiyoruz. Şayet anlaşamazsak kadromuz bu haliyle yeni sezona hazırlanacak."dedi. 

ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte tatilini geçirdiği Antalya'dan döner dönmez kulüp tesislerini inceledi. Külte, "Yatak odalarını ve diğer tesis bölümlerini gezdim. Kulübümüz için kim taşın üstüne taş koymuşsa teşekkür etmöek gerekir. Gerçekten Çayırovaspor için önemli bir düzenleme yapılmış. Murfağımız, teknik ekip odaları ve futbolcuların kalacağı odalar çok sağlıklı. Bu bir bayrak yarışıdır. Tesisleşme noktasında bizde bunun üzerine bir şeyler koyarak kulübümüzü bir adım ileriye taşımaya çalışacağız."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.