Çayırovaspor'un hesabı kitabı belli

Spor 27.07.2017 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor'un hesabı kitabı belli

Yeni sezon hazırlıklarını Kuştepe Tesisleri'nde sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor'da Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş, Başkan Şevket Külte ve Vahdet Kılıç iki 3 periyodun planlamasını netleştirdi.

Dün saat 17.00'da toplanan  futbolcu kadrosu yoğun sıcak havaya karşılık büyük bir efor ve performans sergilediler. Düğz koşu ile başlayan antrenman ardından Antrenör Bilent Gürol eşliğinde kültür fizik ile devam etti. Çalışmanın son bölmünde eskli oyunculardan ağırlıklı kadro ile yeni futbolculardan kurulu kadro bir tek kale teknik çalışması gerçekleştirdi. Antrenman sonunda yönetim kurulu üyelerinin karpuz ve tatlı ikramı yapıldı. 10 GÜN DAHA TEK Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş çalışma planlamaları ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu. Top başı yapıldığı tarihten bugüne kadar ger gün saat 17.00'da bir araya gelen ve tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Çayırovasporda Teknik Patron Elmastaş, "Bu hafta ve gelecek haftayı bu şekilde sürdüreceğiz. 10 gün sonrasında ise çift antrenman uygulaması ile antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Sabahları saat 10.00 ve akşamları yine 17.00 olmak üzere çift antrenman uygulamasının ardından kenbdi tesislerimizde kampa gireceğiz. Kros için ormanımız, tesiste kalacak yerlerimiz gerçekten bir kulübün kamp ihtiyacını giderecek fiziki şartlarda. Kampın ardından 3.periyotta yine kendi tesislemizde sezonun ilk maçının hazırlıkları için planlarımız devam edecek ve hazır hale geleceğiz."dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Kuştepe Tesisleri'nde sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor'da Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş, Başkan Şevket Külte ve Vahdet Kılıç iki 3 periyodun planlamasını netleştirdi.

Dün saat 17.00'da toplanan  futbolcu kadrosu yoğun sıcak havaya karşılık büyük bir efor ve performans sergilediler. Düğz koşu ile başlayan antrenman ardından Antrenör Bilent Gürol eşliğinde kültür fizik ile devam etti. Çalışmanın son bölmünde eskli oyunculardan ağırlıklı kadro ile yeni futbolculardan kurulu kadro bir tek kale teknik çalışması gerçekleştirdi. Antrenman sonunda yönetim kurulu üyelerinin karpuz ve tatlı ikramı yapıldı.

10 GÜN DAHA TEK

Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş çalışma planlamaları ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu. Top başı yapıldığı tarihten bugüne kadar ger gün saat 17.00'da bir araya gelen ve tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Çayırovasporda Teknik Patron Elmastaş, "Bu hafta ve gelecek haftayı bu şekilde sürdüreceğiz. 10 gün sonrasında ise çift antrenman uygulaması ile antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Sabahları saat 10.00 ve akşamları yine 17.00 olmak üzere çift antrenman uygulamasının ardından kenbdi tesislerimizde kampa gireceğiz. Kros için ormanımız, tesiste kalacak yerlerimiz gerçekten bir kulübün kamp ihtiyacını giderecek fiziki şartlarda. Kampın ardından 3.periyotta yine kendi tesislemizde sezonun ilk maçının hazırlıkları için planlarımız devam edecek ve hazır hale geleceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.