Cesur Yüreklerden Sergi

Darıca 13.03.2018 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cesur Yüreklerden Sergi

Darıca Aslan Çimento İlkokulu öğrencilerinin "Çizim ve Makrome Çalışmaları" adlı sergisi protokol ve velileri büyüledi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen Darıca Aslan Çimento İlkokulu 3-F sınıfı öğrencilerinin sergisine, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ilçelerin milli eğitim şube müdürleri, ilçede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okul müdürleri, öğretmenler, vekliler ve öğrenciler katıldı. Sergi öncesi Sınıf öğretmeni Vatangül Demirci, Okul Müdürü Ahmet Kayaoğlu, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç birer konuşma gerçekleştirdiler. Okul Müdürü Kayaoğlu konuşmasında, "Öğrencilerimin hepsi cesur yürekli askerler gibi. Ortaya koydukları emek ve sonuçları ile gurur duyuyorum.Hepsi gelecekte önemli başarılara imza atacaklar. Bu nedenle onların yaptıkları çalışma için sergi yaptık emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.  YÜREKLERİNE SAĞLIK Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'da kerdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmada, "Burada amaç; her bireyin kendi varlığını gösterip, toplumun her safhasında yer alabilecek, kendilerine olan özgüveni geliştirilecek, ekip çalışmasını kavrayabilecek, gerektiğinde bağımsız iş yapabilme gücüne sahip olacak, kendi emeğinin hakkını verecek, ayakları üzerinde durabilecek bireyler kazandırmaktır diye düşünmekteyim. Toplumu eğitmenin yolu anneleri eğitmekten geçer. Ülkemizin geleceği olan yavrularımızı yetiştirmede en büyük görev annelerindir. Annelerin bedensel, zihinsel, ruhsal yapılanmalarının yanı sıra bir de sosyo-kültürel amaçla, sanatsal alanda işlerlik kazanmaları, sorumluluk taşıyabilmeleri, irade hâkimiyeti kurabilmeleri ve kendilerini ifade edebilme gücüne sahip olabilmeleri için, hep yanlarında yer alınmış olduğunu gözlemlemekteyim. Özellikle hocalarımızın hoşgörülü ve sabırlı yaklaşımlarını, hiçbir zaman unutamayız. Bilhassa bu konuda hiçbir bilgisi olmayan bizlerin; bugünkü geldiğimiz nokta onların gayreti ile oluşmuştur. Bu vesile ile minik öğrencilerimizin gösterdiği emek prformansı sonucu bu sergi açılışnda bir araya geldik. Yüreklerine sağlık."dedi.   Adnan Ayvaz-Darıca
Darıca Aslan Çimento İlkokulu öğrencilerinin "Çizim ve Makrome Çalışmaları" adlı sergisi protokol ve velileri büyüledi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenen Darıca Aslan Çimento İlkokulu 3-F sınıfı öğrencilerinin sergisine, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ilçelerin milli eğitim şube müdürleri, ilçede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okul müdürleri, öğretmenler, vekliler ve öğrenciler katıldı. Sergi öncesi Sınıf öğretmeni Vatangül Demirci, Okul Müdürü Ahmet Kayaoğlu, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç birer konuşma gerçekleştirdiler. Okul Müdürü Kayaoğlu konuşmasında, "Öğrencilerimin hepsi cesur yürekli askerler gibi. Ortaya koydukları emek ve sonuçları ile gurur duyuyorum.Hepsi gelecekte önemli başarılara imza atacaklar. Bu nedenle onların yaptıkları çalışma için sergi yaptık emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi. 

YÜREKLERİNE SAĞLIK

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'da kerdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmada, "Burada amaç; her bireyin kendi varlığını gösterip, toplumun her safhasında yer alabilecek, kendilerine olan özgüveni geliştirilecek, ekip çalışmasını kavrayabilecek, gerektiğinde bağımsız iş yapabilme gücüne sahip olacak, kendi emeğinin hakkını verecek, ayakları üzerinde durabilecek bireyler kazandırmaktır diye düşünmekteyim. Toplumu eğitmenin yolu anneleri eğitmekten geçer. Ülkemizin geleceği olan yavrularımızı yetiştirmede en büyük görev annelerindir. Annelerin bedensel, zihinsel, ruhsal yapılanmalarının yanı sıra bir de sosyo-kültürel amaçla, sanatsal alanda işlerlik kazanmaları, sorumluluk taşıyabilmeleri, irade hâkimiyeti kurabilmeleri ve kendilerini ifade edebilme gücüne sahip olabilmeleri için, hep yanlarında yer alınmış olduğunu gözlemlemekteyim. Özellikle hocalarımızın hoşgörülü ve sabırlı yaklaşımlarını, hiçbir zaman unutamayız. Bilhassa bu konuda hiçbir bilgisi olmayan bizlerin; bugünkü geldiğimiz nokta onların gayreti ile oluşmuştur. Bu vesile ile minik öğrencilerimizin gösterdiği emek prformansı sonucu bu sergi açılışnda bir araya geldik. Yüreklerine sağlık."dedi.

 

Adnan Ayvaz-Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.