Çetinkaya: Darıca'nın belediye binası yok

Darıca 20.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çetinkaya: Darıca'nın belediye binası yok

Darıca Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, ilçe basını ile Bayramoğlu Basın İlam Kurumu Tatil Köyü’nde bir araya gelerek hem gündemi değerlendirdi hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet partisi darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Belirbi bir gündem konusu üzere basın açıklaması yapmak üzere burada toplanmadık. Tanışalım istedim. Bu özel gününüzde bir arada olalım istedik. Ancak tanışmamızın da bir derdi var. Dertlenmeyince hiçbir şey olmaz.” dedi.  “Bizim derdimiz ülkemiz” diyen İlçe Başkanı Çetinkaya, “ Ülkemizde ilçemizde dertlenmezsek siyaset yapmamızın da b ir anlamı yok. Hepimizin ortak dertleri üzerine fırsat verilirse çözüm de buluruz. Daha önce Saadet Partisi’ne verilen fırsat karşılığın ülkemiz için yapılanları tekrar anlatmaya gerek yok.” dedi. İLDEN BÜYÜK İLÇEYE YAKIŞMIYOR Darıca adına ortak sorunları da gündeme getiren İlçe Başkanı Çetinkaya, “Her şeyden önce halkın sorununu çözecek olan belediyenin kendi belediye binası yok. 200 Bin insanın yaşadığı bir çok ilden daha kalabalık nüfusa sahip Darıca’nın İSKİ’nin emanet binasında belediyecilik yapması yakışık almıyor. İSKİ çık dese çıkmak zorunda kalan bir belediyenin binası olması gerekmez mi? Birimlerin çoğu belediye binasının dışında. Farklı mahallelerde. İlçenin hala bir semt pazarı yok. Arabası olan herkes bu ilçede olmaktan muzdarip, yollar ve otopark yetersizliği araç sahiplerine büyük sıkıntılar yaşatıyor.” dedi. DİĞER İLÇELERDEN ÇOK GERİDEYİZ Darıca’nın çok ihmal edildiğini belirten İlçe Başkanı Çetinkaya, “Diğer ilçelere göre Darıca çok geride. Biz mezarlık yapma planlaması içine bile giremiyor. Farklı ilçelerin arazilerinde mezarlık yapmak çözüm olur mu? Maratona harcanan 1 Buçuk Milyon TL bizim için ciddi projelere dönüşebilir. Sorduğumuzda Darıca’nın tanıtımına katkı yapıyor diyorlar.. Maratona katılanlar daha sonra Darıca’ya geliyorlar mı acaba? “ dedi. SEÇİM PARTİSİ DEĞİLİZ 2018 yılında yapılması planlanan seçimler üzerine de açıklamalar yapan ilçe Başkanı Çetinkaya, “Biz seçim partisi değiliz. Saha da iktidar ve ana muhalefet partisinden daha sağlam bir yapımız var. Haftalık toplantılarımız ve divan kurulu toplantılarımızın disiplini asla bozulmaz. Bizim yüzde 0.7 oyumuz olsa da sevdamız ve inancımız asla bitmez. Sahadayız ve çözüm üretiyoruz. Ama olumlu ve yapıcı bir tavrımız var. Gerginlik noktasında bir üslup ve tavır içinde olamayız. Belediye Meclislerinde meclis üyeleri çok çabuk geriliyor. Siyaset genel de ne ise yerelde de aynı. Genelde ki keskin durum yerelde de var.” dedi.  
Darıca Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, ilçe basını ile Bayramoğlu Basın İlam Kurumu Tatil Köyü’nde bir araya gelerek hem gündemi değerlendirdi hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet partisi darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Belirbi bir gündem konusu üzere basın açıklaması yapmak üzere burada toplanmadık. Tanışalım istedim. Bu özel gününüzde bir arada olalım istedik. Ancak tanışmamızın da bir derdi var. Dertlenmeyince hiçbir şey olmaz.” dedi.  “Bizim derdimiz ülkemiz” diyen İlçe Başkanı Çetinkaya, “ Ülkemizde ilçemizde dertlenmezsek siyaset yapmamızın da b ir anlamı yok. Hepimizin ortak dertleri üzerine fırsat verilirse çözüm de buluruz. Daha önce Saadet Partisi’ne verilen fırsat karşılığın ülkemiz için yapılanları tekrar anlatmaya gerek yok.” dedi.

İLDEN BÜYÜK İLÇEYE YAKIŞMIYOR

Darıca adına ortak sorunları da gündeme getiren İlçe Başkanı Çetinkaya, “Her şeyden önce halkın sorununu çözecek olan belediyenin kendi belediye binası yok. 200 Bin insanın yaşadığı bir çok ilden daha kalabalık nüfusa sahip Darıca’nın İSKİ’nin emanet binasında belediyecilik yapması yakışık almıyor. İSKİ çık dese çıkmak zorunda kalan bir belediyenin binası olması gerekmez mi? Birimlerin çoğu belediye binasının dışında. Farklı mahallelerde. İlçenin hala bir semt pazarı yok. Arabası olan herkes bu ilçede olmaktan muzdarip, yollar ve otopark yetersizliği araç sahiplerine büyük sıkıntılar yaşatıyor.” dedi.

DİĞER İLÇELERDEN ÇOK GERİDEYİZ

Darıca’nın çok ihmal edildiğini belirten İlçe Başkanı Çetinkaya, “Diğer ilçelere göre Darıca çok geride. Biz mezarlık yapma planlaması içine bile giremiyor. Farklı ilçelerin arazilerinde mezarlık yapmak çözüm olur mu? Maratona harcanan 1 Buçuk Milyon TL bizim için ciddi projelere dönüşebilir. Sorduğumuzda Darıca’nın tanıtımına katkı yapıyor diyorlar.. Maratona katılanlar daha sonra Darıca’ya geliyorlar mı acaba? “ dedi.

SEÇİM PARTİSİ DEĞİLİZ

2018 yılında yapılması planlanan seçimler üzerine de açıklamalar yapan ilçe Başkanı Çetinkaya, “Biz seçim partisi değiliz. Saha da iktidar ve ana muhalefet partisinden daha sağlam bir yapımız var. Haftalık toplantılarımız ve divan kurulu toplantılarımızın disiplini asla bozulmaz. Bizim yüzde 0.7 oyumuz olsa da sevdamız ve inancımız asla bitmez. Sahadayız ve çözüm üretiyoruz. Ama olumlu ve yapıcı bir tavrımız var. Gerginlik noktasında bir üslup ve tavır içinde olamayız. Belediye Meclislerinde meclis üyeleri çok çabuk geriliyor. Siyaset genel de ne ise yerelde de aynı. Genelde ki keskin durum yerelde de var.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.