Çetinkaya: Gerçek sonuç bu değil!

Darıca 04.04.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çetinkaya: Gerçek sonuç bu değil!

Saadet Partisi Darıca belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Darıca belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Sonuçların Darıca ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Çetinkaya, yaptığı açıklama da, “Biz Saadet Partisi olarak bir duruş, bir tavır ortaya koyarak, gücün değil hakkın doğrunun yanında olmayı tercih ederek, seçimlerin aslında kazananı biz olduğumuzu düşünüyoruz. Sandığa giderek vatandaşlık görevini yapan, düşüncesini sandığa yansıtan tüm seçmene, özellikle de Saadet Partisi’ne ve şahsıma güvenerek bizleri tercih eden seçmene şükranlarımı sunuyorum. Kendilerini bu davranışından ötürü tebrik ediyorum. Ancak şu çok iyi bilinmeli ki, Sandığa yansıyan sonuçlar seçmenin öncelikli düşünceleri, adaylar üzerindeki düşünceleri ve Darıca ile alakalı düşünceleri değildir. Tamamen üst perdeden oluşturulan argümanlar neticesinde, birinci derecedeki önceliklerini erteleyerek, o geliştirilen argümanlar doğrultusunda karar vermiştir. “dedi. GERÇEK SONUÇLAR DEĞİL Sonuçların seçmenin gönlünde yatan bir netice olmadığını vurgulayan Çetinkaya, “Sonucun Darıcamızın ihtiyaçlarına, Darıcamızın eksiklerine veya adaylarımızın durumuna göre bir sonuç değildir. CHP nin almış olduğu 45 oyun, en az 15 i hiç istemeyerek, sadece AK Parti'nin geliştirmiş olduğu nefret dilinden ötürü, rahatsız olup AK Parti gitsin, kim gelirse gelsin düşüncesiyle CHP’ye oy verdi. Yine AK Parti'nin aldığı 52 oyun en az 20 si Darıca'da yapılan yerel yönetim hizmetlerini beğendiği veya yeni kadrodan Bir hizmet beklentisi olduğundan değil, sadece CHP gelmesin düşüncesiyle istemeyerek AK Parti'ye oy kullanmıştır. Evet bir argüman oluşturuldu ve oluşturulan argümana dayalı bir davranış sergilendi.”dedi. KAZANAN SAADET PARTİSİ  Netice itibariyle doğal bir yerel seçim yaşamadığımız her halükarda ortadadır. Keşke Darıcamız, Darıcamızın geçmişi ve Darıcanımızın geleceği ve adaylar üzerinde bir seçim yapılsaydı. Sonuççok daha farklı olacaktı, çok daha doğru olacaktı. Darıcamız için çok daha isabetli olacaktı. Sürdürmüş olduğumuz yoğun seçim kampanyası sırasında desteklerini esirgemeyen ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, hanım kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve gönüllü vatandaşımıza yürekten teşekkür ediyorum. Seçimin kazananı Saadet Partisi ve Saadet Partililerdir.
Saadet Partisi Darıca belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Darıca belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu. Sonuçların Darıca ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Çetinkaya, yaptığı açıklama da, “Biz Saadet Partisi olarak bir duruş, bir tavır ortaya koyarak, gücün değil hakkın doğrunun yanında olmayı tercih ederek, seçimlerin aslında kazananı biz olduğumuzu düşünüyoruz. Sandığa giderek vatandaşlık görevini yapan, düşüncesini sandığa yansıtan tüm seçmene, özellikle de Saadet Partisi’ne ve şahsıma güvenerek bizleri tercih eden seçmene şükranlarımı sunuyorum. Kendilerini bu davranışından ötürü tebrik ediyorum. Ancak şu çok iyi bilinmeli ki, Sandığa yansıyan sonuçlar seçmenin öncelikli düşünceleri, adaylar üzerindeki düşünceleri ve Darıca ile alakalı düşünceleri değildir. Tamamen üst perdeden oluşturulan argümanlar neticesinde, birinci derecedeki önceliklerini erteleyerek, o geliştirilen argümanlar doğrultusunda karar vermiştir. “dedi.

GERÇEK SONUÇLAR DEĞİL

Sonuçların seçmenin gönlünde yatan bir netice olmadığını vurgulayan Çetinkaya, “Sonucun Darıcamızın ihtiyaçlarına, Darıcamızın eksiklerine veya adaylarımızın durumuna göre bir sonuç değildir. CHP nin almış olduğu 45 oyun, en az 15 i hiç istemeyerek, sadece AK Parti'nin geliştirmiş olduğu nefret dilinden ötürü, rahatsız olup AK Parti gitsin, kim gelirse gelsin düşüncesiyle CHP’ye oy verdi. Yine AK Parti'nin aldığı 52 oyun en az 20 si Darıca'da yapılan yerel yönetim hizmetlerini beğendiği veya yeni kadrodan Bir hizmet beklentisi olduğundan değil, sadece CHP gelmesin düşüncesiyle istemeyerek AK Parti'ye oy kullanmıştır. Evet bir argüman oluşturuldu ve oluşturulan argümana dayalı bir davranış sergilendi.”dedi.

KAZANAN SAADET PARTİSİ

 Netice itibariyle doğal bir yerel seçim yaşamadığımız her halükarda ortadadır. Keşke Darıcamız, Darıcamızın geçmişi ve Darıcanımızın geleceği ve adaylar üzerinde bir seçim yapılsaydı. Sonuççok daha farklı olacaktı, çok daha doğru olacaktı. Darıcamız için çok daha isabetli olacaktı. Sürdürmüş olduğumuz yoğun seçim kampanyası sırasında desteklerini esirgemeyen ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, hanım kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve gönüllü vatandaşımıza yürekten teşekkür ediyorum. Seçimin kazananı Saadet Partisi ve Saadet Partililerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.