Ceyhan” 15 yılda çok mesafe yol aldık”

Darıca 03.04.2017 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan” 15 yılda çok mesafe yol aldık”

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Darıca’da yapılan sandık müşavirliği toplantısında 15 Yılda çok mesafe katledildiğini hatırlatarak, “Emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için EVET diyoruz.” dedi.

  AK Parti Kocaeli Teşkilatının düzenlediği Sandık Müşahitleri eğitim programı ilçelerde devam ediyor. Son olarak Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da katıldığı Sandık Müşahitleri eğitim toplantısı Darıca’da gerçekleştirildi. Ceyhan yaptığı konuşmada “11 seçimin hepsi çok önemliydi. Yollar, köprüler, hastahaneler ve daha birçok hizmet yaptık. 15 yılda çok mesafe kat ettik. Tüm bu kazanımların karşılığı alabilmemiz için 16 Nisan çok önemli. Darbelerle, krizlerle değil 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için EVET diyoruz. Dedi.   ÇALIŞMAYA DEVAM Darıca da düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen toplantı da il Başkanı Şemsettin Ceyhan 16 Nisan seçimlerine hazır olduklarını teşkilat olarak çalışmaları aralıksız olarak devam ettiklerini kaydetti.  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya 1400 sandık görevlisi katıldı. Toplantıya İl Başkanı Şükrü Karabacak, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı ve partililer katıldı.
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Darıca’da yapılan sandık müşavirliği toplantısında 15 Yılda çok mesafe katledildiğini hatırlatarak, “Emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için EVET diyoruz.” dedi.

 

AK Parti Kocaeli Teşkilatının düzenlediği Sandık Müşahitleri eğitim programı ilçelerde devam ediyor. Son olarak Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da katıldığı Sandık Müşahitleri eğitim toplantısı Darıca’da gerçekleştirildi. Ceyhan yaptığı konuşmada “11 seçimin hepsi çok önemliydi. Yollar, köprüler, hastahaneler ve daha birçok hizmet yaptık. 15 yılda çok mesafe kat ettik. Tüm bu kazanımların karşılığı alabilmemiz için 16 Nisan çok önemli. Darbelerle, krizlerle değil 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için EVET diyoruz. Dedi.

 

ÇALIŞMAYA DEVAM

Darıca da düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen toplantı da il Başkanı Şemsettin Ceyhan 16 Nisan seçimlerine hazır olduklarını teşkilat olarak çalışmaları aralıksız olarak devam ettiklerini kaydetti.  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya 1400 sandık görevlisi katıldı. Toplantıya İl Başkanı Şükrü Karabacak, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.