Ceyhan; Açılışa gelsinler geçiş ücretlerini ödeyeceğim

Kocaeli 24.06.2016 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan; Açılışa gelsinler geçiş ücretlerini ödeyeceğim

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan açıklamasında Mardin ziyaretleri hakkında bilgiler vererek, ayın 30’unda Osman Gazi Geçiş Köprüsü’nün açılışına CHP’li milletvekillerini davet etti

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında düzenlediği haftalık basın açıklamasında parti olarak gerçekleştirilecek Mardin ziyareti hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Ceyhan, “Ramazan ayı her ne kadar ibadet ayı olsa da bizler için aynı zamanda teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimiz bir aydır. Bir yandan ilçelerin yaptığı gönül sofraları, ilçe teşkilat iftar sofraları ile aynı düzende çalışmaya devam ediyoruz. Cuma ve cumartesi günleri ve ayın 30’unda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı önemli programlarımız var. Yarın geleneksel il iftarımız var. Yaklaşık 2 bin 500 kişi Antikkapı’nın bahçe kısmında iftar yapacaktır” dedi. CİDDİ YARDIMLAR TOPLADIK Cumartesi günü yapılacak Mardin ziyareti hakkında bilgiler veren Ceyhan şunları söyledi: “Mardin ziyareti ile ilgili çalışmalarımızda sona geldik. Genel merkezimizle birlikte ortaklaşa planlanan 9 ilimize, özellikle doğu ve güneydoğuda terörden etkilenen 9 ile bir bütün olarak 100 kişilik bir heyetle gideceğiz. İl başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın hemen hemen tamamı bu geziye katılacaktır. Mardin’e cumartesi sabahı Cengiz Topel Havaalanı’ndan gelecek uçakla gideceğiz. Özellikle Kocaeli teşkilatları olarak bu görev bize verildiğinden beri ciddi bir yardım toplamaya çalıştık. Batının çocuklarının, doğunun terörden etkilenen çocuklarına yardım etmesi için bunlar büyük fırsatlardır. YARDIMLAR TEMİN EDİLDİ 4 bin 500 civarında gıda kolimiz var. Bunların bir kısmını daha önceden yola çıkarttık. Bunun yanında yaklaşık 15 bin civarında 25 TL’lik market fişimiz var ve onları takdim edeceğiz. Gıda kolilerinde bulunmayan ihtiyaçlarını insanlarımız bu fişlerle birlikte giderebilecektir. 300 adet buzdolabı yola çıktı. Manisa’dan bir firmadan temin edildi ve yola çıktı. Bunların yanında birçok mutfak eşyası ve çocuklar ve gençler için 3 bin 500 çift ayakkabı götürüyoruz. Ayakkabı ile beraber çocuklarımızın bayramlık kıyafetlerini temin etmeleri için 75 TL’lik fişler temin ettik. Daha çok 16 yaş grubunun altındakiler için bunu ayırdık.”  ANA MUHALEFETİ AÇILIŞA DAVET ETTİ TEOG’da Mardin’de sıralamaya girmiş olan 250 öğrenciye bisiklet dağıtımları olacak diyen Ceyhan, “Artuklu, Ömerli, Kızıltepe ve Midyat ilçelerine teşkilat olarak dağılacağız ve çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ayın 30’unda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı köprü açılışına halkımızı davet ediyoruz. Köprümüz artık açılıyor. Biz sözümüzü tutuyoruz. Böyle bir polemik yaşamıştık. Ana muhalefet partisinin milletvekilleri bu köprüyü açacağımıza inanmıyorlardı. Ben de o zaman köprüyü açtığımızda onları davet ettim ve o gün onların köprüden geçiş ücretlerini ben vereceğimi söyledim. Şimdi onları davet ediyorum. Buyursun açılışa gelsinler. Ben onların köprüden geçiş ücretlerini ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan açıklamasında Mardin ziyaretleri hakkında bilgiler vererek, ayın 30’unda Osman Gazi Geçiş Köprüsü’nün açılışına CHP’li milletvekillerini davet etti

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında düzenlediği haftalık basın açıklamasında parti olarak gerçekleştirilecek Mardin ziyareti hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Ceyhan, “Ramazan ayı her ne kadar ibadet ayı olsa da bizler için aynı zamanda teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimiz bir aydır. Bir yandan ilçelerin yaptığı gönül sofraları, ilçe teşkilat iftar sofraları ile aynı düzende çalışmaya devam ediyoruz. Cuma ve cumartesi günleri ve ayın 30’unda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı önemli programlarımız var. Yarın geleneksel il iftarımız var. Yaklaşık 2 bin 500 kişi Antikkapı’nın bahçe kısmında iftar yapacaktır” dedi.

CİDDİ YARDIMLAR TOPLADIK

Cumartesi günü yapılacak Mardin ziyareti hakkında bilgiler veren Ceyhan şunları söyledi: “Mardin ziyareti ile ilgili çalışmalarımızda sona geldik. Genel merkezimizle birlikte ortaklaşa planlanan 9 ilimize, özellikle doğu ve güneydoğuda terörden etkilenen 9 ile bir bütün olarak 100 kişilik bir heyetle gideceğiz. İl başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın hemen hemen tamamı bu geziye katılacaktır. Mardin’e cumartesi sabahı Cengiz Topel Havaalanı’ndan gelecek uçakla gideceğiz. Özellikle Kocaeli teşkilatları olarak bu görev bize verildiğinden beri ciddi bir yardım toplamaya çalıştık. Batının çocuklarının, doğunun terörden etkilenen çocuklarına yardım etmesi için bunlar büyük fırsatlardır.

YARDIMLAR TEMİN EDİLDİ

4 bin 500 civarında gıda kolimiz var. Bunların bir kısmını daha önceden yola çıkarttık. Bunun yanında yaklaşık 15 bin civarında 25 TL’lik market fişimiz var ve onları takdim edeceğiz. Gıda kolilerinde bulunmayan ihtiyaçlarını insanlarımız bu fişlerle birlikte giderebilecektir. 300 adet buzdolabı yola çıktı. Manisa’dan bir firmadan temin edildi ve yola çıktı. Bunların yanında birçok mutfak eşyası ve çocuklar ve gençler için 3 bin 500 çift ayakkabı götürüyoruz. Ayakkabı ile beraber çocuklarımızın bayramlık kıyafetlerini temin etmeleri için 75 TL’lik fişler temin ettik. Daha çok 16 yaş grubunun altındakiler için bunu ayırdık.”

 ANA MUHALEFETİ AÇILIŞA DAVET ETTİ

TEOG’da Mardin’de sıralamaya girmiş olan 250 öğrenciye bisiklet dağıtımları olacak diyen Ceyhan, “Artuklu, Ömerli, Kızıltepe ve Midyat ilçelerine teşkilat olarak dağılacağız ve çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ayın 30’unda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı köprü açılışına halkımızı davet ediyoruz. Köprümüz artık açılıyor. Biz sözümüzü tutuyoruz. Böyle bir polemik yaşamıştık. Ana muhalefet partisinin milletvekilleri bu köprüyü açacağımıza inanmıyorlardı. Ben de o zaman köprüyü açtığımızda onları davet ettim ve o gün onların köprüden geçiş ücretlerini ben vereceğimi söyledim. Şimdi onları davet ediyorum. Buyursun açılışa gelsinler. Ben onların köprüden geçiş ücretlerini ödeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.