Ceyhan, “Çocuklarımızı alıştıralım!”

Kocaeli 08.06.2016 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ceyhan, “Çocuklarımızı alıştıralım!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle küçük yaşlarda yetişen yavrularımızın camilere alıştırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle küçük yaşlarda yetişen yavrularımızın camilere alıştırılması gerektiğini söyledi. Anadolu Ajansı objektiflerine yakalanan ve bir çocuğun camide ki görüntüsünü paylaşan Ceyhan, çocuklarımızın ister oyun isterse koşturmalarına müsaade edilerek camilere alıştırılmasının önemini belirtti. Ceyhan bu konuda düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Çocuklarımızı camiye alıştıralım. Camiye gelen çocuklar ister oynasınlar ister koştursunlar. Teravih Namazında çekilen en güzel fotoğraf bu olsa gerek... Camiye gelen çocuklar ister oynasınlar ister koştursunlar. Onların hafızasında kötü bir iz bırakacak hiçbir müdahale de bulunmayalım "Biz secdeye eğildiğinde, çocuk sırtına bindiği için secdesini uzatan bir Peygamberin (asm) ümmetiyiz. Cemaat olarak bunu öğrenmemiz gerekiyor.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle küçük yaşlarda yetişen yavrularımızın camilere alıştırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle küçük yaşlarda yetişen yavrularımızın camilere alıştırılması gerektiğini söyledi. Anadolu Ajansı objektiflerine yakalanan ve bir çocuğun camide ki görüntüsünü paylaşan Ceyhan, çocuklarımızın ister oyun isterse koşturmalarına müsaade edilerek camilere alıştırılmasının önemini belirtti. Ceyhan bu konuda düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Çocuklarımızı camiye alıştıralım. Camiye gelen çocuklar ister oynasınlar ister koştursunlar. Teravih Namazında çekilen en güzel fotoğraf bu olsa gerek... Camiye gelen çocuklar ister oynasınlar ister koştursunlar. Onların hafızasında kötü bir iz bırakacak hiçbir müdahale de bulunmayalım

"Biz secdeye eğildiğinde, çocuk sırtına bindiği için secdesini uzatan bir Peygamberin (asm) ümmetiyiz. Cemaat olarak bunu öğrenmemiz gerekiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.