Ceyhan'dan Ankara değerlendirmesi

Kocaeli 26.02.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan'dan Ankara değerlendirmesi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bugün Ankara Arena'da genel merkez tarafından gerçekleştirilen referandum kampanyasının tanıtım programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu Ceyhan Ankara'daki tanıtım toplantısına dair, "16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ile alakalı olarak önemli bir tanıtım toplantısına teşkilatımızla katılım gösterdik.Toplamda 44 otobüsümüzle beraber gittik.  Gençlerimiz yine Kocaeli'nin sesini, heyecanını yansıttılar. Hem Sayın Başbakanımızı hem de Salonu coşturan sloganlarıyla gençler buraya damgasını vurdu. İnanıyorum bizler Kocaeli Teşkilatı olarak da güzel bir başarıya da 16 Nisan'da imza atacağız. Bu tanıtım toplantısının heyecanıyla bizlerde Kocaeli'de güzel bir kampanyayı hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bugün Ankara Arena'da genel merkez tarafından gerçekleştirilen referandum kampanyasının tanıtım programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Ceyhan Ankara'daki tanıtım toplantısına dair, "16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ile alakalı olarak önemli bir tanıtım toplantısına teşkilatımızla katılım gösterdik.Toplamda 44 otobüsümüzle beraber gittik.  Gençlerimiz yine Kocaeli'nin sesini, heyecanını yansıttılar. Hem Sayın Başbakanımızı hem de Salonu coşturan sloganlarıyla gençler buraya damgasını vurdu. İnanıyorum bizler Kocaeli Teşkilatı olarak da güzel bir başarıya da 16 Nisan'da imza atacağız. Bu tanıtım toplantısının heyecanıyla bizlerde Kocaeli'de güzel bir kampanyayı hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.