Ceyhan’dan STK’lara teşekkür

Kocaeli 24.03.2015 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ceyhan’dan STK’lara teşekkür

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, temayüle katılan tüm SYK üyelerine teşekkür etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin 81 ilinde aday adaylarını belirlemeye yönelik 2. temayül yoklaması yaptı. Kocaeli de sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti aday adayları içinden aday görmek istedikleri için oy kullandı. Temayülde 772 STK kuruluşu ve 2946 kişi oy kullandığı temayül için AK Parti Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan , STK’lar ve teşkilatına teşekkür etti. Çok kısa bir sürede organize edilen programda ulaşamadıkları veya haberleri olmayan STK’lardan da helallik istedi.   HİÇBİR STK ARANMADI; BASIN YOLUYLA DUYURULDU Ankara’da Başbakan’la görüşmesinden sonra STK’larla temayülün son aşamasına yetişen İl Başkanı Ceyhan, “7 Nisan’da ortaya çıkacak olan 11 tane adayımızı belirlemek adına elinden gelen tüm argümanları milletin adına, milletin ve Kocaeli’nin menfaatine yapmak ve göstermek içine ilimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bütün STK’larımızı Cuma günü yaptığımız basın açıklamasıyla davet ettik. Süreç çok dardı. Cuma günü yapılan basın açıklaması sonrası haber cumartesi günü gazetelere düştü. Hiçbir STK’mıza telefon edip çağırma zamanımız olmadı. Kocaeli’de bazı arkadaşlarımı takip etmemiş olabilir onun için hepsinden helallik isteriz” dedi.   TÜM STK’LARA GÖNLÜMÜZ AÇIK Yaptıkları temayül için “Türkiye’de ve Kocaeli’de ilk defa STK’larımıza aday adaylarımıza sorma cesaretini, sorma güzelliğini de bugün Ak Parti ortaya koyuyor” sözlerini kullanan Ceyhan, Bu güzellik için gayret gösteren gelip oy kullanan tüm STK’larımızı ve mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz Gelemeyen tüm STK’larımıza da gönlümüzün açık olduğunu bildiriyoruz. Eksiksiz ve coşkulu bir temayül yaptılar. Temayül oyları Ankara’ya götürüldü. Çarşamba günü Ankara da olacağım. Bu sonuçları orada da Başbakanımızla değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.   TEMAYÜLLER ÇARŞAMBA SONUÇLANACAK Çarşamba günü Başbakan’la tekrar görüşmek için Ankara’ya gideceğini ifade eden Ceyhan, temayüllerin sonuçlarının da aynı gün sonuçlanacağını söyledi. Ceyhan, “İnşallah Çarşamba günü Sayın Başbakanımızla tekrar birebir görüşeceğim. Eğer programda ekstra bir değişiklik olmazsa nihai görüşmeler ve bu mülakatların da inşallah neticeleri ortaya çıkması suretiyle bizler kendi değerlendirmelerimizi ve aday adaylarımızla ilgili istişarelerimizi nihai anlamda Başbakanımızla yapma fırsatımız olacak diye konuştu.   ELVAN’LA KOCAELİ TOPLANTISI Ankara’daki görüşmesini de kısaca özetleyen Ceyhan, “Sayın Başbakanımızla Pazar günü görüşmek üzere Ankara’daydım. Fakat görüşmelerin fazla ve uzun olması sebebiyle bugün(Pazartesi) saat 10:00’da Başbakanlık Konutu’nda görüştük. 5 il başkanı ile Başbakanımızla istişare ve değerlendirmede bulunduk. Hakikaten faydalı bir görüşme oldu. Sayın Başbakanımızın direktifleri konusunda eksi Bakanımız Lütfü Elvan Bey ile kentin sorunlarına dair yapılması gereken konularına dair istişare ettik. Kocaeli’deki eksikler ve yapılması gerekenler hakkında konuştuk” dedi.          
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, temayüle katılan tüm SYK üyelerine teşekkür etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin 81 ilinde aday adaylarını belirlemeye yönelik 2. temayül yoklaması yaptı. Kocaeli de sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti aday adayları içinden aday görmek istedikleri için oy kullandı. Temayülde 772 STK kuruluşu ve 2946 kişi oy kullandığı temayül için AK Parti Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan , STK’lar ve teşkilatına teşekkür etti. Çok kısa bir sürede organize edilen programda ulaşamadıkları veya haberleri olmayan STK’lardan da helallik istedi.

 

HİÇBİR STK ARANMADI; BASIN YOLUYLA DUYURULDU

Ankara’da Başbakan’la görüşmesinden sonra STK’larla temayülün son aşamasına yetişen İl Başkanı Ceyhan, “7 Nisan’da ortaya çıkacak olan 11 tane adayımızı belirlemek adına elinden gelen tüm argümanları milletin adına, milletin ve Kocaeli’nin menfaatine yapmak ve göstermek içine ilimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bütün STK’larımızı Cuma günü yaptığımız basın açıklamasıyla davet ettik. Süreç çok dardı. Cuma günü yapılan basın açıklaması sonrası haber cumartesi günü gazetelere düştü. Hiçbir STK’mıza telefon edip çağırma zamanımız olmadı. Kocaeli’de bazı arkadaşlarımı takip etmemiş olabilir onun için hepsinden helallik isteriz” dedi.

 

TÜM STK’LARA GÖNLÜMÜZ AÇIK

Yaptıkları temayül için “Türkiye’de ve Kocaeli’de ilk defa STK’larımıza aday adaylarımıza sorma cesaretini, sorma güzelliğini de bugün Ak Parti ortaya koyuyor” sözlerini kullanan Ceyhan, Bu güzellik için gayret gösteren gelip oy kullanan tüm STK’larımızı ve mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz Gelemeyen tüm STK’larımıza da gönlümüzün açık olduğunu bildiriyoruz. Eksiksiz ve coşkulu bir temayül yaptılar. Temayül oyları Ankara’ya götürüldü. Çarşamba günü Ankara da olacağım. Bu sonuçları orada da Başbakanımızla değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

TEMAYÜLLER ÇARŞAMBA SONUÇLANACAK

Çarşamba günü Başbakan’la tekrar görüşmek için Ankara’ya gideceğini ifade eden Ceyhan, temayüllerin sonuçlarının da aynı gün sonuçlanacağını söyledi. Ceyhan, “İnşallah Çarşamba günü Sayın Başbakanımızla tekrar birebir görüşeceğim. Eğer programda ekstra bir değişiklik olmazsa nihai görüşmeler ve bu mülakatların da inşallah neticeleri ortaya çıkması suretiyle bizler kendi değerlendirmelerimizi ve aday adaylarımızla ilgili istişarelerimizi nihai anlamda Başbakanımızla yapma fırsatımız olacak diye konuştu.

 

ELVAN’LA KOCAELİ TOPLANTISI

Ankara’daki görüşmesini de kısaca özetleyen Ceyhan, “Sayın Başbakanımızla Pazar günü görüşmek üzere Ankara’daydım. Fakat görüşmelerin fazla ve uzun olması sebebiyle bugün(Pazartesi) saat 10:00’da Başbakanlık Konutu’nda görüştük. 5 il başkanı ile Başbakanımızla istişare ve değerlendirmede bulunduk. Hakikaten faydalı bir görüşme oldu. Sayın Başbakanımızın direktifleri konusunda eksi Bakanımız Lütfü Elvan Bey ile kentin sorunlarına dair yapılması gereken konularına dair istişare ettik. Kocaeli’deki eksikler ve yapılması gerekenler hakkında konuştuk” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.