CEYHAN: TEK BİR TERÖRİST KALMAYACAK

Kocaeli 18.02.2016 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN: TEK BİR TERÖRİST KALMAYACAK

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, beraberindeki partililerle Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ceyhan ziyarette,"Bu ülkede dağlarda, illerde, ilçelerde tek bir terörist kalmaması için bu mücadele başlatılmıştır. Mücadele netice alınana kadar devam edecektir" dedi

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, partililerle birlikte Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ceyhan, ziyarette terör olaylarına değindi. Ziyarette konuşan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, AKP İl Başkanlığı’na teşekkür etti. Kemal Kaya, “İktidar partimizin bizi ziyaret etmesinden memnunuz. Bilindiği gibi geçtiğimiz gün Ankara’da öncesinde doğu ve güneydoğuda terör olayları yaşandı. İnşallah bu terör belası biter. Terör sadece bizim askerimizin, polisimizin, sivil vatandaşlarımızın ölmesi değildir. Bu aynı zamanda bizim ekonomimizi de batıran bir olaydır. Herkes endişeli. İnşallah ordumuzun, polisimizin bizi bu beladan kurtaracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. MÜCADELE DEVAM EDECEK Sonrasında Ankara’da gerçekleşen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilgili konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şu ifadelere yer verdi: ”Bilindiği gibi dün Ankara’da terör karanlık yüzünü bir kere daha gösterdi. Patlamada 28 vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye 7 Haziran'dan sonra terörle mücadele konusunda sıkıntıya düşürülmeye çalışılıyor. Hem Suruç hem de iki polisimizin yatağında uyurken şehit edilmesi üzerine bu ülkede dağlarda, illerde, ilçelerde tek bir terörist kalmaması için bu mücadele başlatılmıştır. Mücadele netice alınana kadar devam edecektir. Neticesinde başta Cizre, Sur, Silopi gibi yerlerde mücadele nihayete erdirilecektir. Türkiye bu terör belasından kurtulacak ve öncü bir ülke olacak. BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK Bugün esnaf odalarımıza geldik. Özellikle 1 Kasım’dan sonra stklarımızı ziyaret ederek onlarla seçim olmayan ortamlarda da müzakere edebileceğimizi göstermek istedik. Ak Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne stklarımızı yani toplumun özünü, bu işi para karşılığı değil de gönül işi olarak bu stkların tamamına Kocaeli ölçeğinde, bu takvim çerçevesinde giderek her konuyu müzakere etmeye gayret edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki stklar olmadan siyaset olmaz, devlet olmaz. Odamızın kendi sorunlarıyla alakalı istişare de yapılarak bu konuda almamız gereken notları alacağız. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek.”
AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, beraberindeki partililerle Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ceyhan ziyarette,"Bu ülkede dağlarda, illerde, ilçelerde tek bir terörist kalmaması için bu mücadele başlatılmıştır. Mücadele netice alınana kadar devam edecektir" dedi

AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, partililerle birlikte Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ceyhan, ziyarette terör olaylarına değindi. Ziyarette konuşan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, AKP İl Başkanlığı’na teşekkür etti. Kemal Kaya, “İktidar partimizin bizi ziyaret etmesinden memnunuz. Bilindiği gibi geçtiğimiz gün Ankara’da öncesinde doğu ve güneydoğuda terör olayları yaşandı. İnşallah bu terör belası biter. Terör sadece bizim askerimizin, polisimizin, sivil vatandaşlarımızın ölmesi değildir. Bu aynı zamanda bizim ekonomimizi de batıran bir olaydır. Herkes endişeli. İnşallah ordumuzun, polisimizin bizi bu beladan kurtaracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Sonrasında Ankara’da gerçekleşen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilgili konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şu ifadelere yer verdi: ”Bilindiği gibi dün Ankara’da terör karanlık yüzünü bir kere daha gösterdi. Patlamada 28 vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye 7 Haziran'dan sonra terörle mücadele konusunda sıkıntıya düşürülmeye çalışılıyor. Hem Suruç hem de iki polisimizin yatağında uyurken şehit edilmesi üzerine bu ülkede dağlarda, illerde, ilçelerde tek bir terörist kalmaması için bu mücadele başlatılmıştır. Mücadele netice alınana kadar devam edecektir. Neticesinde başta Cizre, Sur, Silopi gibi yerlerde mücadele nihayete erdirilecektir. Türkiye bu terör belasından kurtulacak ve öncü bir ülke olacak.

BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bugün esnaf odalarımıza geldik. Özellikle 1 Kasım’dan sonra stklarımızı ziyaret ederek onlarla seçim olmayan ortamlarda da müzakere edebileceğimizi göstermek istedik. Ak Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne stklarımızı yani toplumun özünü, bu işi para karşılığı değil de gönül işi olarak bu stkların tamamına Kocaeli ölçeğinde, bu takvim çerçevesinde giderek her konuyu müzakere etmeye gayret edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki stklar olmadan siyaset olmaz, devlet olmaz. Odamızın kendi sorunlarıyla alakalı istişare de yapılarak bu konuda almamız gereken notları alacağız. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.