Cezalar geliyor

02.01.2017 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cezalar geliyor

Başbakan Binali Yıldırım sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarıda bulundu. "Terörü öven söylemler suçtur, cezai işlemi olacaktır." dedi. FAİL YAKALANAMADI Başbakan Binali Yıldırım Reina'da 39 kişinin katledildiği ve failinin henüz yakalanamadığı terör saldırısı sonrası sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili çok sert uyarıda bulundu. YILDIRIM, SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI ÇOK SERT UYARDI! Yıldırım resmi Twitter hesabından atıığı tweet'lerle terörü övücü paylaşımlarda bulunanlara cezai işlem uyarısını yaptı.   İşte Yıldırım'ın uyarı tweet'leri: Terör örgütlerinin birbirinden farkı yoktur. Hepsinin amacı acımasızca insanları öldürmek, toplumda korku ve endişe oluşturmaktır. Vatandaşlarımızın sosyal medyada sorumlu davranmaları, örgütlerin amacına katkı sağlayacak paylaşımlardan kaçınmaları önem arz etmektedir. Bilinmelidir ki terörü öven söylemler suçtur ve cezai sonuçları olacaktır!

Başbakan Binali Yıldırım sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarıda bulundu. "Terörü öven söylemler suçtur, cezai işlemi olacaktır." dedi.

FAİL YAKALANAMADI

Başbakan Binali Yıldırım Reina'da 39 kişinin katledildiği ve failinin henüz yakalanamadığı terör saldırısı sonrası sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili çok sert uyarıda bulundu.

YILDIRIM, SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI ÇOK SERT UYARDI!

Yıldırım resmi Twitter hesabından atıığı tweet'lerle terörü övücü paylaşımlarda bulunanlara cezai işlem uyarısını yaptı.

 

İşte Yıldırım'ın uyarı tweet'leri:

Terör örgütlerinin birbirinden farkı yoktur. Hepsinin amacı acımasızca insanları öldürmek, toplumda korku ve endişe oluşturmaktır. Vatandaşlarımızın sosyal medyada sorumlu davranmaları, örgütlerin amacına katkı sağlayacak paylaşımlardan kaçınmaları önem arz etmektedir. Bilinmelidir ki terörü öven söylemler suçtur ve cezai sonuçları olacaktır!


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.