CHP Çayırova’da vekalet Hartamacı’da!

Çayırova 01.11.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Çayırova’da vekalet Hartamacı’da!

CHP Çayırova’da yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan önceki Başkan Selahattin Kaya’nın yerine Başkan yardımcısı Çetin Hartamacı vekâlet etmek üzere görevlendirildi.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığında 31 Mart Tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan önceki Başkan Selahattin Kaya’nın yerine Başkan yardımcısı Çetin Hartamacı vekâlet etmek üzere görevlendirildi. İlçe Başkan vekili Çetin Hartamacı yaptığı açıklamada; ‘Mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi iken Çayırova ilçe yönetiminde başladığım başkan yardımcılığı görevim süresince bilgi ve siyasi donanımında zerre tasarruf etmeden benimle paylaşan sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya'nın Belediye başkan aday adayı olması münasebetiyle boşalan İlçe başkanlığı görevine beni layık görüp teveccüh gösteren yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.  KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN “Göstermiş olduğunuz bu teveccühe layık olmak için azimle çalışacağımdan hiç kuşkunuz olmasın.” diyen Hartamacı, “Bu görevi icram süresince siz yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve Çayırova’lı yurttaşlarımızın tamamını kucaklamak ilke ve amacım olduğu bilinmesini isterim. İlçe başkanlığın süresince aldığım sorumluluğun ve  misyonun bilinciyle  Sayın İlçe Başkanım Selahattin Kaya'nın bıraktığı noktadan devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. ÇETİN HARTAMACI KİMDİR? 1962 Giresun doğumlu ilk ve orta ve lise Giresun bulancakta tamamladı. 1987 yılında özel bir bankada memur olarak başlayıp 2013 yılında müdür olarak emekli olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
CHP Çayırova’da yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan önceki Başkan Selahattin Kaya’nın yerine Başkan yardımcısı Çetin Hartamacı vekâlet etmek üzere görevlendirildi.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığında 31 Mart Tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan önceki Başkan Selahattin Kaya’nın yerine Başkan yardımcısı Çetin Hartamacı vekâlet etmek üzere görevlendirildi. İlçe Başkan vekili Çetin Hartamacı yaptığı açıklamada; ‘Mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi iken Çayırova ilçe yönetiminde başladığım başkan yardımcılığı görevim süresince bilgi ve siyasi donanımında zerre tasarruf etmeden benimle paylaşan sayın ilçe başkanım Selahattin Kaya'nın Belediye başkan aday adayı olması münasebetiyle boşalan İlçe başkanlığı görevine beni layık görüp teveccüh gösteren yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. 

KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN

“Göstermiş olduğunuz bu teveccühe layık olmak için azimle çalışacağımdan hiç kuşkunuz olmasın.” diyen Hartamacı, “Bu görevi icram süresince siz yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi ve Çayırova’lı yurttaşlarımızın tamamını kucaklamak ilke ve amacım olduğu bilinmesini isterim. İlçe başkanlığın süresince aldığım sorumluluğun ve  misyonun bilinciyle  Sayın İlçe Başkanım Selahattin Kaya'nın bıraktığı noktadan devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

ÇETİN HARTAMACI KİMDİR?

1962 Giresun doğumlu ilk ve orta ve lise Giresun bulancakta tamamladı. 1987 yılında özel bir bankada memur olarak başlayıp 2013 yılında müdür olarak emekli olmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.