CHP DARICA'DA O İSİM ADAY

Darıca 24.05.2017 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP DARICA'DA O İSİM ADAY

Darıca CHP Kadın Kolları Başkanlığı için aday olduğunu belirten isme il ve ilçeden büyük destek yağıyor.

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar sosyal medyada "Görevimizn başındayım "paylaşımları ile makam koltuğunda fotoğraflar payşlaşa dursun Satı Bozkurt bu görev için aday olduğunu partililer ile paylaştı. Satı Bozkurt ismine en güçlü desteği Kocaeli İl kadın KollarıBaşkanı Sevim Pekyörür'ün verdiği öğrenilirken İlçe Başkanı Yakup Törk'ün de Satı Bozkurt'un aday olacağı yönündeki duyumlara çok sevindiği de gelen haberler arasında. Dün partiye gelerek aday olaağı yönündeki kararını ilçe sekreteryası ile paylaşan Satı Bozkurt'ın ilçe kadın kollarına seçilmesi ile partinin ilçe kanadında daha hareketli ve ivmesi yüksek bir gelişim kaydedeceği partililer tarafından yorumlanmaya başladı. Gerek performans, gerek parti içi ilişkiler açısından gerekse parti huzuru açısından ciddi sıkıntılara yol açan mevcut ilçe kadın kolları başkanı ile göreve devam edilmemesi yönünde görüşler hem Darıca CHP camiasında hem de il CHP camiasında yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP Kadın Kolları Başkanlığı için aday olduğunu belirten isme il ve ilçeden büyük destek yağıyor.

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar sosyal medyada "Görevimizn başındayım "paylaşımları ile makam koltuğunda fotoğraflar payşlaşa dursun Satı Bozkurt bu görev için aday olduğunu partililer ile paylaştı. Satı Bozkurt ismine en güçlü desteği Kocaeli İl kadın KollarıBaşkanı Sevim Pekyörür'ün verdiği öğrenilirken İlçe Başkanı Yakup Törk'ün de Satı Bozkurt'un aday olacağı yönündeki duyumlara çok sevindiği de gelen haberler arasında. Dün partiye gelerek aday olaağı yönündeki kararını ilçe sekreteryası ile paylaşan Satı Bozkurt'ın ilçe kadın kollarına seçilmesi ile partinin ilçe kanadında daha hareketli ve ivmesi yüksek bir gelişim kaydedeceği partililer tarafından yorumlanmaya başladı. Gerek performans, gerek parti içi ilişkiler açısından gerekse parti huzuru açısından ciddi sıkıntılara yol açan mevcut ilçe kadın kolları başkanı ile göreve devam edilmemesi yönünde görüşler hem Darıca CHP camiasında hem de il CHP camiasında yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.