GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP DARICA “GENÇLİK ŞÖLENİ”NDE BULUŞACAK!

Darıca 17.05.2017 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP DARICA “GENÇLİK ŞÖLENİ”NDE BULUŞACAK!

CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ‘Gençlik Şöleni’ düzenleyecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıldönümü vesilesiyle CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ‘Gençlik Şöleni’ düzenleyecek. Gerçekleştirilecek olan şölen ile ilgili olarak bilgi veren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıldönümü vesilesiyle CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte bir şölen düzenleyeceğiz. 19 Mayıs Cuma günü saat Darıca Çınaraltı’ya fener alaylı bir yürüyüş olacak. Fener alayı yürüyüş ardından Cihan Yıldız tarafından ücretsiz halk konserimiz olacak. Başta tüm partilileri ve Darıcalıları hem fener alayı yürüyüşüne hem de konsere davet ediyoruz.” dedi.  

CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ‘Gençlik Şöleni’ düzenleyecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıldönümü vesilesiyle CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle ‘Gençlik Şöleni’ düzenleyecek. Gerçekleştirilecek olan şölen ile ilgili olarak bilgi veren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıldönümü vesilesiyle CHP Darıca İlçe Örgütü ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte bir şölen düzenleyeceğiz. 19 Mayıs Cuma günü saat Darıca Çınaraltı’ya fener alaylı bir yürüyüş olacak. Fener alayı yürüyüş ardından Cihan Yıldız tarafından ücretsiz halk konserimiz olacak. Başta tüm partilileri ve Darıcalıları hem fener alayı yürüyüşüne hem de konsere davet ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.