CHP Darıca’da Işık Yeniden Aday!

14.12.2017 - 23:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca’da Işık Yeniden Aday!

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık gerçekleştirilecek olan olağan ilçe gençlik kolları kongresinde yeniden ilçe gençlik kolları başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları olağan ilçe gençlik kongresi için mevcut ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık önceki gün akşam adaylığını açıkladı. CHP Darıca ilçe binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Salih Işık ve Serkan Davutoğlu, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. EN DİNAMİK GENÇLİK KOLLARI DARICA’DA Programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bir konuşma yaparak, “Gençlik kolları başkanımız Aydın Işık’ın adaylık açıklamasındayız. Artık bizim gençlere ihtiyacımız var. Aydın Işık’a 2 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. CHP’nin geleceği gençler ve kadınlarla olacak. Gençleri sadece bayrak asarken değil her birini ayrı bir değer olarak gördük. Gençlik kolları göreve geldiği günden bu yana büyüdüler. CHP Darıca en dinamik gençlik kolların sahip. GÖREVE DEVAM ETMESİNDEN YANAYIZ Partimiz 2 yıllık sürede bana ve yönetimime bir dönem daha görev verdi. Aydın arkadaşımızın görevini devam etmesinden yanayız. Ancak başka aday olmak isteyenler de olabilir. Pazar günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan kongreye davet ediyorum. Pazar günü bir kahvaltı ile beraber sohbet edip yeniden gençlik kollarını bütünlük içinde oluşturacağız. Genç arkadaşlarımıza yolunuz açık olsun diyorum. Gelecek gençlerle gelecek. Aydın kardeşimize yeniden teşekkür ediyorum.” dedi. DESTEK VERDİK CHP’li Törk’ün ardından CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, “2 yıl önce bu kürsüde sizden bugün olduğu için gençlik kolları başkanlığı için müsaade istedik. Aktif olarak bir şeyler yapmak adına bir söylemle yola çıktık. Bu görevi bize teslim ettiğiniz için teşekkür ediyorum. 2 yıl boyunca biz buraya geldiğimizde sırtımızda bir çanta vardı ve içi boştu. 2 yıldan sonra sırtımızdaki o çantayı doldurduk. Burada bizlerle çalışan tüm gençlere teşekkür ediyorum. Adalet Yürüyüşü’nde genel başkanımızla zaman zaman yürüdük. Referandum sürecinde ilçe örgütüne elimizden gelen desteği verdik. İKTİDAR AŞKI Görev yaptığım 2 süre boyunca ilçe başkanı, kadın kolları ve meclis üyelerinden her zaman gerekli desteği gördüm. İlçe başkanımız gençlerin yanında durdu. Kongre sürecinde de ilçe başkanımız 24 genç arkadaşımızı kongre delegesi yazdık. Yönetime geldiğimizde genç sayısının azlığından yönetimi yazmakta zorlandık. Şimdi ise genç sayısının fazlalılığından dolayı yazmakta güçlük çekiyorum. Önümüzde 3 tane seçim var. Sizlerin bizlere desteği ile gençlerin iktidar aşkı ile buna başaracağımızı inanıyoruz. 2019 yılında önce yerelde ardından genelde iktidar olmak için yola çıktık.” diye konuştu. Başkan Işık’ı konuşmasının ardından partililer tebrik etti. 
CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık gerçekleştirilecek olan olağan ilçe gençlik kolları kongresinde yeniden ilçe gençlik kolları başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları olağan ilçe gençlik kongresi için mevcut ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık önceki gün akşam adaylığını açıkladı. CHP Darıca ilçe binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Salih Işık ve Serkan Davutoğlu, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

EN DİNAMİK GENÇLİK KOLLARI DARICA’DA

Programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk bir konuşma yaparak, “Gençlik kolları başkanımız Aydın Işık’ın adaylık açıklamasındayız. Artık bizim gençlere ihtiyacımız var. Aydın Işık’a 2 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. CHP’nin geleceği gençler ve kadınlarla olacak. Gençleri sadece bayrak asarken değil her birini ayrı bir değer olarak gördük. Gençlik kolları göreve geldiği günden bu yana büyüdüler. CHP Darıca en dinamik gençlik kolların sahip.

GÖREVE DEVAM ETMESİNDEN YANAYIZ

Partimiz 2 yıllık sürede bana ve yönetimime bir dönem daha görev verdi. Aydın arkadaşımızın görevini devam etmesinden yanayız. Ancak başka aday olmak isteyenler de olabilir. Pazar günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan kongreye davet ediyorum. Pazar günü bir kahvaltı ile beraber sohbet edip yeniden gençlik kollarını bütünlük içinde oluşturacağız. Genç arkadaşlarımıza yolunuz açık olsun diyorum. Gelecek gençlerle gelecek. Aydın kardeşimize yeniden teşekkür ediyorum.” dedi.

DESTEK VERDİK

CHP’li Törk’ün ardından CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, “2 yıl önce bu kürsüde sizden bugün olduğu için gençlik kolları başkanlığı için müsaade istedik. Aktif olarak bir şeyler yapmak adına bir söylemle yola çıktık. Bu görevi bize teslim ettiğiniz için teşekkür ediyorum. 2 yıl boyunca biz buraya geldiğimizde sırtımızda bir çanta vardı ve içi boştu. 2 yıldan sonra sırtımızdaki o çantayı doldurduk. Burada bizlerle çalışan tüm gençlere teşekkür ediyorum. Adalet Yürüyüşü’nde genel başkanımızla zaman zaman yürüdük. Referandum sürecinde ilçe örgütüne elimizden gelen desteği verdik.

İKTİDAR AŞKI

Görev yaptığım 2 süre boyunca ilçe başkanı, kadın kolları ve meclis üyelerinden her zaman gerekli desteği gördüm. İlçe başkanımız gençlerin yanında durdu. Kongre sürecinde de ilçe başkanımız 24 genç arkadaşımızı kongre delegesi yazdık. Yönetime geldiğimizde genç sayısının azlığından yönetimi yazmakta zorlandık. Şimdi ise genç sayısının fazlalılığından dolayı yazmakta güçlük çekiyorum. Önümüzde 3 tane seçim var. Sizlerin bizlere desteği ile gençlerin iktidar aşkı ile buna başaracağımızı inanıyoruz. 2019 yılında önce yerelde ardından genelde iktidar olmak için yola çıktık.” diye konuştu. Başkan Işık’ı konuşmasının ardından partililer tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.