CHP Darıca’dan Afyonluların kan bağışı etkinliğine destek

Darıca 07.06.2020 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’dan Afyonluların kan bağışı etkinliğine destek

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri, Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliğinde kan bağışında bulundu. ‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ne CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri destekte bulundu. Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Üstü CHP’li Aktaş ve beraberindeki teşekkür ederek, “Darıca/Gebze Afyonkarahisarlılar Derneği olarak düzenlemiş olduğu kan bağışımız başladı. DARICALILARA TEŞEKKÜRLER Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Kan bağışında bulunan kıymetli Darıca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Gökhan Aktaş beyefendi başkanımıza ve meclis üyelerimize Abdi İpekçi Muhtarımıza, dernek başkanlarımıza, kıymetli üyelerimize hemşerilerimize ve Darıca halkımıza teşekkürler ederim” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise, “Bugün ilçe yöneticilerimiz, il yöneticilerimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Gebze-Darıca Afyonkarahisarlılar derneğini ziyaret ettik. Türk Kızılay Darıca işbirliği ile düzenlenen kan dostum kan ve kök hücre bağışı etkinliğinden dolayı dernek yönetimini tebrik ederim” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri, Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliğinde kan bağışında bulundu.

‘Kan Dostum’ kan ve kök hücre bağışı etkinliği başlatan Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği’ne CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri destekte bulundu. Darıca Gebze Afyonkarahisarlılar Eğitim Kültür Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Üstü CHP’li Aktaş ve beraberindeki teşekkür ederek, “Darıca/Gebze Afyonkarahisarlılar Derneği olarak düzenlemiş olduğu kan bağışımız başladı.

DARICALILARA TEŞEKKÜRLER

Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Kan bağışında bulunan kıymetli Darıca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Gökhan Aktaş beyefendi başkanımıza ve meclis üyelerimize Abdi İpekçi Muhtarımıza, dernek başkanlarımıza, kıymetli üyelerimize hemşerilerimize ve Darıca halkımıza teşekkürler ederim” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise, “Bugün ilçe yöneticilerimiz, il yöneticilerimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Gebze-Darıca Afyonkarahisarlılar derneğini ziyaret ettik. Türk Kızılay Darıca işbirliği ile düzenlenen kan dostum kan ve kök hücre bağışı etkinliğinden dolayı dernek yönetimini tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.