CHP'de 15 İsim İSTİFA ETTİ!

Kocaeli 13.10.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'de 15 İsim İSTİFA ETTİ!

CHP’de belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği için istifalar bugün sona erecek. Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlarından 3 isim istifa ederken meclis üyeliği için ise 12 kişi istifasını verdi.

CHP’de partide görevli olup belediye başkanlığı ve meclis üyesi aday adayı olmak isteyenlerin istifa etme süresi bugün itibariyle sona eriyor. CHP’de belediye başkan aday adaylığı için 3 kişi istifasını verirken meclis üyeliği aday adaylığı için ise toplam 13 kişi istifasını verdi. Başkanlardan Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ve Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti. Meclis üyeliği için de adaylar istifalarını verdi. Körfez’de belediye başkan aday adaylığı için ise Serap Baykurt ile Bozkurt Uslu dosya aldı. İZMİT’TE İSTİFA VAR  İzmit Belediyesi meclis üyeliği için İzmit İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk ve Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Baştan, il binasına giderek istifa dosyasını teslim etti. Gebze Belediyesi meclis üyeliği için İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kopoğlu istifa etti. DARICA’DA 3 İSTİFA Kartepe İlçe Yönetiminde görevli Ayla Demir, Darıca İlçe Yönetiminde görevli Mustafa Yılmaz, Mustafa Yapa ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Başiskele İlçe Yöneticisi Hayri Burnaz meclis üyeliği için istifalarını verdi. Gölcük İlçe yöneticileri Hüseyin Köroğlu, Metin Kaya, Ümit Doğu Cinemre istifa etti.  
CHP’de belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği için istifalar bugün sona erecek. Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlarından 3 isim istifa ederken meclis üyeliği için ise 12 kişi istifasını verdi.

CHP’de partide görevli olup belediye başkanlığı ve meclis üyesi aday adayı olmak isteyenlerin istifa etme süresi bugün itibariyle sona eriyor. CHP’de belediye başkan aday adaylığı için 3 kişi istifasını verirken meclis üyeliği aday adaylığı için ise toplam 13 kişi istifasını verdi.

Başkanlardan Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ve Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti. Meclis üyeliği için de adaylar istifalarını verdi. Körfez’de belediye başkan aday adaylığı için ise Serap Baykurt ile Bozkurt Uslu dosya aldı.

İZMİT’TE İSTİFA VAR 
İzmit Belediyesi meclis üyeliği için İzmit İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk ve Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Baştan, il binasına giderek istifa dosyasını teslim etti. Gebze Belediyesi meclis üyeliği için İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kopoğlu istifa etti.

DARICA’DA 3 İSTİFA
Kartepe İlçe Yönetiminde görevli Ayla Demir, Darıca İlçe Yönetiminde görevli Mustafa Yılmaz, Mustafa Yapa ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Başiskele İlçe Yöneticisi Hayri Burnaz meclis üyeliği için istifalarını verdi. Gölcük İlçe yöneticileri Hüseyin Köroğlu, Metin Kaya, Ümit Doğu Cinemre istifa etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.