CHP’de arayış var!

Kocaeli 13.04.2016 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’de arayış var!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binası alımı konusunda olumlu gelişmeler yaşandığını ve en geç 10 gün içinde konunun neticeye varacağını söyledi.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yaklaşık iki hafta önce Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu’na il örgütünün bir binası olmadığını ifade ederek bina alınması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu’da Sarıbay’a bu konuda olumlu yanıt vermişti. Son olarak İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklamada il binası alımıyla ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu ifade ederek 10 gün içinde sürecin tamamlanacağını ifade etti. 10 GÜNE BELLİ OLUR CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binası alımı konusunda olumlu gelişmeler var. Genel merkezden beklediğimiz maddi desteği alacağımıza inanıyoruz. Yapılacak maddi yardımla ilgili gerekli görüşmeleri sürdürüyoruz. Bu sürecin 10 gün içinde tamamlanacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il binası alımı konusunda olumlu gelişmeler yaşandığını ve en geç 10 gün içinde konunun neticeye varacağını söyledi.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yaklaşık iki hafta önce Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Sarıbay, Kılıçdaroğlu’na il örgütünün bir binası olmadığını ifade ederek bina alınması gerektiğini söylemişti. Kılıçdaroğlu’da Sarıbay’a bu konuda olumlu yanıt vermişti. Son olarak İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı açıklamada il binası alımıyla ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu ifade ederek 10 gün içinde sürecin tamamlanacağını ifade etti.

10 GÜNE BELLİ OLUR

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binası alımı konusunda olumlu gelişmeler var. Genel merkezden beklediğimiz maddi desteği alacağımıza inanıyoruz. Yapılacak maddi yardımla ilgili gerekli görüşmeleri sürdürüyoruz. Bu sürecin 10 gün içinde tamamlanacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.