CHP’de imzalar toplandı!

Siyaset 13.07.2018 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’de imzalar toplandı!

Kocaeli’de Muharrem İnce’ye yakın kurultay delegeleri, Olağanüstü Kurultay için imza topladı. CHP’de kurultay süreci giderek hız kazanmaya başladı.

Yapılan son iki kurultayda karşı karşıya gelen Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmenin detaylarının kamuoyunda paylaşılması ile başlayan gerilim yerini toplanan imzalara bıraktı. İkilinin yaptığı görüşmede Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nu “Çekil ve onursal başkan ol’ teklifini sunmuş, daha sonra ise bu konuyu kamuoyu ile paylaşmıştı.   PARTİ ETİĞİ YERİNE GETİRİLDİ Küçükkaya ve Uçak, yapacakları açıklamada İnce’ye açık destek verecek. Yapılacak açıklamanın ardından olağanüstü kurultayın yapılması için de toplanan imzalar Ankara’da genel merkeze gönderilecek. Kurultay delegelerinin kendi aralarında yaptığı toplantının ardından Muharrem İnce’ye yakın muhalif kanadın delegeleri adına Mehmet Ümit Küçükkaya ve Yılmaz Uçak, Sarıbay ile il binasında görüştü. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda ikilinin başlatılan imza kampanyasıyla ilgili bilgi verdikleri Sarıbay’ın ise çalışmaya destek vermediği ve yerel seçimlere odaklanmak gerektiğini belirttiği öğrenildi. İMZA VEREN İSİMLER Mehmet Ümit Küçükkaya, Yılmaz Uçak, Yakup Törk, Mehmet Hilal Kaplan, Musa Yılmaz, Gülay Eyisabuncular, Turan Dumlu, Türkan Çimen, Durmuş Karaboğa, İrfan Keskin
Kocaeli’de Muharrem İnce’ye yakın kurultay delegeleri, Olağanüstü Kurultay için imza topladı. CHP’de kurultay süreci giderek hız kazanmaya başladı.

Yapılan son iki kurultayda karşı karşıya gelen Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmenin detaylarının kamuoyunda paylaşılması ile başlayan gerilim yerini toplanan imzalara bıraktı. İkilinin yaptığı görüşmede Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nu “Çekil ve onursal başkan ol’ teklifini sunmuş, daha sonra ise bu konuyu kamuoyu ile paylaşmıştı.

 

PARTİ ETİĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Küçükkaya ve Uçak, yapacakları açıklamada İnce’ye açık destek verecek. Yapılacak açıklamanın ardından olağanüstü kurultayın yapılması için de toplanan imzalar Ankara’da genel merkeze gönderilecek. Kurultay delegelerinin kendi aralarında yaptığı toplantının ardından Muharrem İnce’ye yakın muhalif kanadın delegeleri adına Mehmet Ümit Küçükkaya ve Yılmaz Uçak, Sarıbay ile il binasında görüştü. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda ikilinin başlatılan imza kampanyasıyla ilgili bilgi verdikleri Sarıbay’ın ise çalışmaya destek vermediği ve yerel seçimlere odaklanmak gerektiğini belirttiği öğrenildi.

İMZA VEREN İSİMLER

Mehmet Ümit Küçükkaya, Yılmaz Uçak, Yakup Törk, Mehmet Hilal Kaplan, Musa Yılmaz, Gülay Eyisabuncular, Turan Dumlu, Türkan Çimen, Durmuş Karaboğa, İrfan Keskin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.