CHP Gebze’de Danışma Toplantısı

Siyaset 29.07.2018 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze’de Danışma Toplantısı

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, Daraltılmış İlçe Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe binasında önceki gün gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Bilge Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve Danışma Kurulu üyeleri katıldı. YOĞUN BİR SÜREÇ İlçe Danışma Kurulu toplantısı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Yoğun bir 24 Haziran seçim sürecini geride bıraktık. 24 Haziran genel seçimlerde partimizin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 59 bin 868 oy alarak yüzde 26,3 oy aldı. Milletvekilliği seçimlerinde ise partimiz yüzde 18,5 oy alarak 3 milletvekilini koruyarak Ankara’ya gönderdi. ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ Gerçekleştirdiğimiz ilçe danışma kurulu toplantımızda bu seçim sonuçlarını değerlendirdik. Toplantımızda ayrıca CHP’de gündemde olan kurultay süreciyle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili olarak da neler yapılması konusunda görüş ve öneriler aldık. Yerel seçimler için şu an herhangi bir belediye başkan adayı belirlemedik. Bir ay gibi bir sürede belediye başkanı adayımızı belirleyeceğiz.” dedi. PARTİ TOPLANTIMIZI DA YAPACAĞIZ İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılımın az olduğu iddialarına da yanıt veren CHP’li Musa Yılmaz, “İlçe Danışma Kurulu toplantılarına CHP’de belirli bir yere gelmiş ve unvanı olan partililer katılır. Biz gerekli kişilere davetimizi yaptık. İlçe Danışma Kurulu toplantılarında belirli bir sayıya ulaştığınızda toplantıyı yapabilirsiniz ve biz de o yeter sayıya ulaştığımız için cumartesi günü toplantımızı gerçekleştirdik. Kısa bir zaman içinde de örgüt toplantımızı gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.   KÜBRA AKABALI
CHP Gebze İlçe Başkanlığı, Daraltılmış İlçe Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe binasında önceki gün gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Kadın Kolları başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Bilge Ercan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve Danışma Kurulu üyeleri katıldı.

YOĞUN BİR SÜREÇ

İlçe Danışma Kurulu toplantısı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Yoğun bir 24 Haziran seçim sürecini geride bıraktık. 24 Haziran genel seçimlerde partimizin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 59 bin 868 oy alarak yüzde 26,3 oy aldı. Milletvekilliği seçimlerinde ise partimiz yüzde 18,5 oy alarak 3 milletvekilini koruyarak Ankara’ya gönderdi.

ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ

Gerçekleştirdiğimiz ilçe danışma kurulu toplantımızda bu seçim sonuçlarını değerlendirdik. Toplantımızda ayrıca CHP’de gündemde olan kurultay süreciyle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili olarak da neler yapılması konusunda görüş ve öneriler aldık. Yerel seçimler için şu an herhangi bir belediye başkan adayı belirlemedik. Bir ay gibi bir sürede belediye başkanı adayımızı belirleyeceğiz.” dedi.

PARTİ TOPLANTIMIZI DA YAPACAĞIZ

İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılımın az olduğu iddialarına da yanıt veren CHP’li Musa Yılmaz, “İlçe Danışma Kurulu toplantılarına CHP’de belirli bir yere gelmiş ve unvanı olan partililer katılır. Biz gerekli kişilere davetimizi yaptık. İlçe Danışma Kurulu toplantılarında belirli bir sayıya ulaştığınızda toplantıyı yapabilirsiniz ve biz de o yeter sayıya ulaştığımız için cumartesi günü toplantımızı gerçekleştirdik. Kısa bir zaman içinde de örgüt toplantımızı gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.