CHP GEBZE ÜYELERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR!

Gebze 24.10.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP GEBZE ÜYELERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR!

CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarından sonra şimdi de üyelerine yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Beylikbağı Mahallesi’ndeki üyelerini ziyaret CHP Gebze İlçe Örgütü üyelerinin beklenti ve taleplerini dinledi.

CHP Gebze İlçe Örgütü üye ziyaretlerine başladı. Göreve geldikleri günden beri Mahallelerde toplantılar gerçekleştirerek üyelerinin beklenti ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Örgütü, şimdi de ev ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Recep Dursun ve İlçe Yöneticileri, bu sefer nokta ziyaretler yaparak üyelerini dinlemeye başladı. Bu kapsamda Gebze İlçe Örgütü, Beylikbağı Mahallesi’nde üyeleriyle buluştu. MAHALLEYE’YE ÖZGÜ PROGRAMLAR CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Geleceğe dair ümitli ve önemli görüş ve görüşmeler ile ziyaretleri tamamladık. Bundan sonraki süreçte partimizin Beylikbağı Mahallesi ve etraf mahallelerinde örgütlenmenin daha sağlıklı, geniş tabana yayılmasını sağlayarak, üyelerin aktif hale getirilebilmesinin koşulları masaya yatırıldı. Yapılan ziyaretlerde elde edilen tüm veriler parti arşivine aktarılacak, çizelgeler oluşturulacak, tercihler belirlenecek ve mahalleye özgü bir dil, program ve projeler oluşturacağız.” Dedi. DURSUN TEŞEKKÜR ETTİ Dursun, “Böylesi zor ama bir o kadar büyük bir görevi başarı ile yürüten, yüreğini ve inancını ortaya koyup özveri ile bu çalışmaya katılan tüm örgüt emekçilerini yürekten kutluyorum. Bizleri samimiyetle ve hoşgörü ile karşılayan Beylikbağı’nın tüm vatandaşlarına CHP Gebze İlçe Başkanlığı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.
CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarından sonra şimdi de üyelerine yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Beylikbağı Mahallesi’ndeki üyelerini ziyaret CHP Gebze İlçe Örgütü üyelerinin beklenti ve taleplerini dinledi.

CHP Gebze İlçe Örgütü üye ziyaretlerine başladı. Göreve geldikleri günden beri Mahallelerde toplantılar gerçekleştirerek üyelerinin beklenti ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Örgütü, şimdi de ev ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Recep Dursun ve İlçe Yöneticileri, bu sefer nokta ziyaretler yaparak üyelerini dinlemeye başladı. Bu kapsamda Gebze İlçe Örgütü, Beylikbağı Mahallesi’nde üyeleriyle buluştu.

MAHALLEYE’YE ÖZGÜ PROGRAMLAR

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Geleceğe dair ümitli ve önemli görüş ve görüşmeler ile ziyaretleri tamamladık. Bundan sonraki süreçte partimizin Beylikbağı Mahallesi ve etraf mahallelerinde örgütlenmenin daha sağlıklı, geniş tabana yayılmasını sağlayarak, üyelerin aktif hale getirilebilmesinin koşulları masaya yatırıldı. Yapılan ziyaretlerde elde edilen tüm veriler parti arşivine aktarılacak, çizelgeler oluşturulacak, tercihler belirlenecek ve mahalleye özgü bir dil, program ve projeler oluşturacağız.” Dedi.

DURSUN TEŞEKKÜR ETTİ

Dursun, “Böylesi zor ama bir o kadar büyük bir görevi başarı ile yürüten, yüreğini ve inancını ortaya koyup özveri ile bu çalışmaya katılan tüm örgüt emekçilerini yürekten kutluyorum. Bizleri samimiyetle ve hoşgörü ile karşılayan Beylikbağı’nın tüm vatandaşlarına CHP Gebze İlçe Başkanlığı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.