CHP Gebze vaatlerini açıkladı!

Gebze 09.01.2019 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze vaatlerini açıkladı!

CHP Gebze İlçe Başkanlığı 20 maddeden oluşan seçim vaatlerini kamuoyu ile paylaştı. CHP Gebze, seçimi kazanmaları halinde halkın yönetime katıldığı örnek bir Belediye vaat etti.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, belediyeyi kazanmaları halinde seçim vaatlerini, kamuoyuyla paylaştı. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve parti heyeti tarafından Gebze vaatleri 20 madde halinde kamuoyuna duyuruldu. CHP tarafından yapılan açıklama da Gebze’ye seçim vaadi olarak, dertlinin derdine derman olmak, yoksullukla mücadele, işsize istihdam, eşit bir Belediye anlayışı uygulamak, engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam sağlamak, öğrencilere burs imkanı sağlamak seçim vaadi olarak aktarıldı. ÖRNEK BELEDİYE OLACAK Bununla birlikte CHP, Gebze Belediyesi’ni kazanması halinde her mahalleye taziye evi, meydan ve park yapımı, kültür, sanat ve sosyal etkinlikler, trafik sorununu çözmek, belediyeyi halkın kapısı haline getirmek, OSB’ler ile barışık bir Belediye anlayışı, STK’lar ile ortak hareket etme, örnek belediyecilik, halka yüzünü dönmek, imar sorunlarını çözmek, kadınların sosyal hayata katıldığı, emeklilerinde aynı şekilde sosyal hayatın içinde olduğu, köylerin mahalleleri, dönüşümü, Gebzespor’un üst liglere yükselmesini, sağlayarak, gençlik merkezleri opan bir kent olmayı seçim vaadi olarak kamuoyuyla paylaştı.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı 20 maddeden oluşan seçim vaatlerini kamuoyu ile paylaştı. CHP Gebze, seçimi kazanmaları halinde halkın yönetime katıldığı örnek bir Belediye vaat etti.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, belediyeyi kazanmaları halinde seçim vaatlerini, kamuoyuyla paylaştı. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ve parti heyeti tarafından Gebze vaatleri 20 madde halinde kamuoyuna duyuruldu. CHP tarafından yapılan açıklama da Gebze’ye seçim vaadi olarak, dertlinin derdine derman olmak, yoksullukla mücadele, işsize istihdam, eşit bir Belediye anlayışı uygulamak, engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam sağlamak, öğrencilere burs imkanı sağlamak seçim vaadi olarak aktarıldı.

ÖRNEK BELEDİYE OLACAK

Bununla birlikte CHP, Gebze Belediyesi’ni kazanması halinde her mahalleye taziye evi, meydan ve park yapımı, kültür, sanat ve sosyal etkinlikler, trafik sorununu çözmek, belediyeyi halkın kapısı haline getirmek, OSB’ler ile barışık bir Belediye anlayışı, STK’lar ile ortak hareket etme, örnek belediyecilik, halka yüzünü dönmek, imar sorunlarını çözmek, kadınların sosyal hayata katıldığı, emeklilerinde aynı şekilde sosyal hayatın içinde olduğu, köylerin mahalleleri, dönüşümü, Gebzespor’un üst liglere yükselmesini, sağlayarak, gençlik merkezleri opan bir kent olmayı seçim vaadi olarak kamuoyuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.