CHP GEBZE YAVUZ SELİM'DE

Gebze 11.03.2016 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP GEBZE YAVUZ SELİM'DE

CHP Gebze İlçe Teşkilatı üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta bir mahalleye giden ve üyeleriyle buluşan CHP Gebze İlçe Teşkilatı bu hafta da Yavuz Selim Mahallesi’ndeki üyeleri ile buluştu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde İlçe Yönetimi, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Kurultay Delegesi Hasan Öztekin, Nurettin Canpolat, Meclis Üyeleri , Mahalle Başkanı ve üyelerin katıldığı toplantı da Yavuz Selim Mahallesi’nin sorunları konuşuldu. YEREL MUHALEFET GÜÇLENMELİ CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde toplanılan CHP’liler Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerindeki 2/B yasası ile alakalı konuşup fikir alışverişinde bulundular. Toplantı da ilk olarak söz alan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “ Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallerimizdeki Gebze Belediyesi tarafından 6292 sayılı ve halk arasında 2/B yasasının 8.maddesi gereğince proje alanı ilan edilmek ve mevcut fiili kullanıma göre değil ada bazında yapılması planlanan uygulama ve kararlar sonucu 2/B hak sahipleri ile tapu tahsisi sahiplerin mülkiyet yani tapularını alamama sonucunda birlikte dayanışarak mücadele etmemiz gerek.” Dedi. PARTİMİZE TAZE KAN LAZIM Partiye yeni genç üyelerin katılımının sağlanması ve aktif hale getirilmesi gerektiğinden de bahseden Dursun, “bizim parti olarak taze kana ihtiyacımız var ve bunun için de aktif olarak çalışmamız lazım bu yüzden mahalle yönetimlerimizden ve siz üyelerimizden daha fazla özveri ve çalışmanızı istiyorum” dedi. Bizim yerel de güçlenmemiz ve partimizin yerel iktidarı ve genel başarısı için gerek üye ve seçmenler ile gerekse ilçe örgütümüz ve meclis üyelerimiz arasında iletişimin ve veri ve bilgi aktarımının sağlıklı kurulması lazım. Bu yüzden sizden partimiz için daha fazla özveri bekliyoruz” dedi. ÜYELER BAŞARI İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ Toplantı da söz alan Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan CHP’li üyelerin hemen hepsi “partimizin iktidarı ve başarısı için verilecek parti içi eğitime katılıp iktidara gelebilmek için sorumluluk alacaklarının sözünü verdiler. Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan CHP’li üyeler yeni ve genç yönetime başarı dileklerini de ilettiler.
CHP Gebze İlçe Teşkilatı üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta bir mahalleye giden ve üyeleriyle buluşan CHP Gebze İlçe Teşkilatı bu hafta da Yavuz Selim Mahallesi’ndeki üyeleri ile buluştu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde İlçe Yönetimi, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Kurultay Delegesi Hasan Öztekin, Nurettin Canpolat, Meclis Üyeleri , Mahalle Başkanı ve üyelerin katıldığı toplantı da Yavuz Selim Mahallesi’nin sorunları konuşuldu.

YEREL MUHALEFET GÜÇLENMELİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un önderliği’nde toplanılan CHP’liler Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallelerindeki 2/B yasası ile alakalı konuşup fikir alışverişinde bulundular. Toplantı da ilk olarak söz alan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “ Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallerimizdeki Gebze Belediyesi tarafından 6292 sayılı ve halk arasında 2/B yasasının 8.maddesi gereğince proje alanı ilan edilmek ve mevcut fiili kullanıma göre değil ada bazında yapılması planlanan uygulama ve kararlar sonucu 2/B hak sahipleri ile tapu tahsisi sahiplerin mülkiyet yani tapularını alamama sonucunda birlikte dayanışarak mücadele etmemiz gerek.” Dedi.

PARTİMİZE TAZE KAN LAZIM

Partiye yeni genç üyelerin katılımının sağlanması ve aktif hale getirilmesi gerektiğinden de bahseden Dursun, “bizim parti olarak taze kana ihtiyacımız var ve bunun için de aktif olarak çalışmamız lazım bu yüzden mahalle yönetimlerimizden ve siz üyelerimizden daha fazla özveri ve çalışmanızı istiyorum” dedi. Bizim yerel de güçlenmemiz ve partimizin yerel iktidarı ve genel başarısı için gerek üye ve seçmenler ile gerekse ilçe örgütümüz ve meclis üyelerimiz arasında iletişimin ve veri ve bilgi aktarımının sağlıklı kurulması lazım. Bu yüzden sizden partimiz için daha fazla özveri bekliyoruz” dedi.

ÜYELER BAŞARI İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ

Toplantı da söz alan Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan CHP’li üyelerin hemen hepsi “partimizin iktidarı ve başarısı için verilecek parti içi eğitime katılıp iktidara gelebilmek için sorumluluk alacaklarının sözünü verdiler. Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan CHP’li üyeler yeni ve genç yönetime başarı dileklerini de ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.